Kendinden derken, şu gördüğümüz karede koka basmaktan dolayı değil, zaten kılıcın kara kılıç olmasından bahsediyor gibi geldi bana. @SmokerKendinden kara kilic nasil oluyor onu anlamadim? Roger eline alir almaz mi olmus yoksa zaten kara kilic miydi? Zaten kara kilic ise bir onceki kullanicinin da buyuk bir kilic usta oldugunu gostermez mi?
Çuvala sokup götürse yeridir bu kurdeleliyi. :SHerhalde Roger sonradan kaçırmayı deneyecek. Cidden kahve çay moduna geçtiler 1-2 yıl daha bekleriz artık.
Haydaaa. Kartlar yeniden dağıtılır bu doğruysa.Roger'ın kılıcı kendinden kara kılıçmış diyorlar.
Bölüm Op tarihinin en iyi bölümü olacak kadar güzel olsun da ben lafımı yemeye razıyım. Seve seve yerim hiç sorun değil.Sadece bir panel gördük daha. Bölüm çıkınca üzülürsün bak.
Roger kılıç ustası çıkarsa ortadoğuda kartlar tekrar dağıtılır.
Biz demiştik demek istemiyorum ama demiştik daha dün.Roger kılıç ustası çıkarsa ortadoğuda Büyük Kılıçfan Devleti kurulur.
EvetKendinden derken, şu gördüğümüz karede koka basmaktan dolayı değil, zaten kılıcın kara kılıç olmasından bahsediyor gibi geldi bana. @Smoker
Öyle olursa Alpamis'i merak ediyorum xdHaydaaa. Kartlar yeniden dağıtılır bu doğruysa.
Çarpışma bununla sınırlı değil, merak etme.Bölüm Op tarihinin en iyi bölümü olacak kadar güzel olsun da ben lafımı yemeye razıyım. Seve seve yerim hiç sorun değil.