Zaten bir önceki bölümde Hiyori doğmuştu çoktan.Beyazbaba, Oden'i vermiyor. Oden ısrarcı olunca razı geliyor. Roger, Oden için elindeki tüm hazineyi veriyor.
Ayrıca Hiyori kısmı fake. İki bebekle yeni gemiye geçiyorlar.
Zaten bir önceki bölümde Hiyori doğmuştu çoktan.Beyazbaba, Oden'i vermiyor. Oden ısrarcı olunca razı geliyor. Roger, Oden için elindeki tüm hazineyi veriyor.
Ayrıca Hiyori kısmı fake. İki bebekle yeni gemiye geçiyorlar.
Bu haftaki spoilerde Hiyori'nin Roger'ın gemisinde doğduğu yazılmıştı.Zaten bir önceki bölümde Hiyori doğmuştu çoktan.
Don sizin lastik sizin elbette bir şeyler uydurur dersinizBence aksi bir durum söz konusu. Düşündüğümüz kadar hödük değil de diyebiliriz.
Evet abi de işte bende bile bile niye fake spo verdiler onu merak ettiğimden yazdımBu haftaki spoilerde Hiyori'nin Roger'ın gemisinde doğduğu yazılmıştı.
Sen WB ile Roger'in tanıtımlarına çok takılmıştın diye hatırlıyorum. Smoker dediğine göre Roger, WB önünde de eğilmiş. Tanıtıma güvenmemek lazım.Asıl balon oğlu balon Rayleigh çıktı, elim(izde) patladı. Kundakçı çakal bile Kara Kral oldu diyorduk, olmamış, ömür boyu Rocır ekmeği yemiş gavat.
Kafa karıştırmak için.Evet abi de işte bende bile bile niye fake spo verdiler onu merak ettiğimden yazdım
Don sizin lastik sizin elbette bir şeyler uydurur dersiniz
Yok yav, Wb ve Roger'a nasıl bağladın ki bu dediğimi Roger vs WB konusundaki geyiklerime bi bak istersen. Benim bahsettiğim Rayleigh olacak gavat.Sen WB ile Roger'in tanıtımlarına çok takılmıştın diye hatırlıyorum. Smoker dediğine göre Roger, WB önünde de eğilmiş. Tanıtıma güvenmemek lazım.