Editorlerin One Piece nedir ile ilgili büyük bir ipucu olacağı söylemi doğru olacak o zamanArkadaşlar unutmayın, biz Oden'in geçmişini okuyoruz. Oden neredeyse, orada olan şeyleri göreceğiz yani. Önümüzdeki hafta göreceğimiz Raftel gibi.
Editorlerin One Piece nedir ile ilgili büyük bir ipucu olacağı söylemi doğru olacak o zamanArkadaşlar unutmayın, biz Oden'in geçmişini okuyoruz. Oden neredeyse, orada olan şeyleri göreceğiz yani. Önümüzdeki hafta göreceğimiz Raftel gibi.
Gerçekten zor.Haterlik değil de yakıştıramamazlık... Yıllarca Garp gibi birini bekle katanacı çıksın... Hala bi umut belki Bm nin kılıcı gibidir diye bekleme varda zor.
Siluetli Raftel gösterir. Hemen harcayacağını sanmıyorum.Raftel'i ilk Luffylerle görürüz diyordum. Söylediğin gibi olursa ilginç olacak.
Kara paneller üzerine beyaz kalemle çizmese bari.Arkadaşlar unutmayın, biz Oden'in geçmişini okuyoruz. Oden neredeyse, orada olan şeyleri göreceğiz yani. Önümüzdeki hafta göreceğimiz Raftel gibi.
Olması gereken de budur bence. Diğer türlü heyecanı kalmazdı.Siluetli Raftel gösterir. Hemen harcayacağını sanmıyorum.
Yanlış yazdım, hafta değil haftalarda olacaktı.Raftel'i ilk Luffylerle görürüz diyordum. Söylediğin gibi olursa ilginç olacak.
Önümüzdeki hafta Oden'in maceralarına devam edeceğiz. Oden, Roger'ı Zo'ya ve Wano'ya götürüyor kitabeler için. Koca Ana falan da varmış. Net değil tabi bunlar.Siluetli Raftel gösterir. Hemen harcayacağını sanmıyorum.
Yok Roger kılıç ustası iken WB niye olmuyor onu anlamadım ben. Orayı anlatırlarsa ben de derim kılıç ustasıdır diye.Roger'in kılıç ustası olmasının size ne zararı var? Ayrıca kılıç ustası olmasına engel olacak neyini gördün?