Dur bakalım kyoshiro konuya nereden bağlanacak
Vaybe sürekli yüzünü saklamış o zaman roger-ın yolculuğunun son yılında o sıralar olmuş bu yara belki daha sonra çünkü oden roger-a katıldığı zaman shanks-ın yüzünde yara yoktu oden-in son 1 yıl tayfada olduğunu biliyoruz o olaydan sonra ne zaman gözükse yüzünü saklamışRoger'in ölümünden sonra belli olmadığı gibi orada da belli değil.
Çok hazırlıksız yakalandım ajdfsldgsfhgdsf
Aynen çoğu yerde özellikle saklamış. Bence bunun sebebi henüz tam olarak kurgusunu yapmamış olması veya belki değiştirmek ister diye havada bırakması. Çok da önemli bir konu değil ve Oda çoğu şeyi ilerde tam şeklini vermek için saklıyor ama güç dengeleri açısından önemli bir detay bu. Bakalım ne zaman gerçekleşecek. Muhtemelen tayfasını toplama aşamasında denk WB korsanlarıyla, Mihawkla vs.Vaybe sürekli yüzünü saklamış o zaman roger-ın yolculuğunun son yılında o sıralar olmuş bu yara belki daha sonra çünkü oden roger-a katıldığı zaman shanks-ın yüzünde yara yoktu oden-in son 1 yıl tayfada olduğunu biliyoruz o olaydan sonra ne zaman gözükse yüzünü saklamış
Naptın abi sen shanks+garp + sengoku oluncamı teach kaçtıSaçmalayan kim acaba. Sanki bunu ben uydurmuşum gibi algı yaratmaya kalkma. Ben BB'nin söylediği şeyi söylüyorum. Kendisi diyor marineford'u yıkacağım diye, sonra Sengoku saldırıyor yıkmana izin vermem diye, o da hadi görelim bakalım nasıl koruyacaksın diyor ve dövüş başlıyor. Sen gelmiş nasıl bir amaç oluyor diyorsun, BB'nin söylediği şey bu, bunu bana değil BB'ye soracaksın o nasıl amaç diye, bu da gelmiş bana söylüyor saçmalıyorsun diye.
BB amacından Shanks gelince vazgeçiyor, artık o kadarını yapamazsın, Garp daha önce yaptığı gibi korsanla ittifak yapıp 2 veya 3 kişi Sengoku + Shanks dalsalardı BB kesin kez yenilirdi, en doğrusunu yapıp vazgeçti.
Akainu kıyası burada saçma bir hal alıyor, Akainu'ya karşı bir şey yapacağını söyleyen bir BB yok ortada, bu kıyası BB'nin gücünü küçümsemek için sizin gibi BB haterları yapıyor.
Çevir kazı yanmasını sen oynuyorsun. Sen bana soru sordun bende sana cevabını verdim farkı ne diye. Farkını açıkladım, bu kadar basit bir şeyi anlayamıyorsan senin için daha fazla yapabileceğim bir şey yok.
Madam olmak kötü bir şey mi? Ne alaka?Roger adamdır , Wb madamdır.
Aşk mı kaderi kovalar, kader mi aşkı. Daha kimseler çözemedi bu bilmeceyi. -Hamlet.Belki mihawk'ta da wano geçmişi vardır. Ama anlamadığım şu: en iyi kılıç ustası deniyor mihawk'a ama genel bir lakap gibi olabilir. Sonuçta shanks'ta kullanıyor kılıç diğer güçlü isimlerde. Fakat onları bu klasmana sokmuyo mu oda çözemedim