Roger'in ölümünden sonra belli olmadığı gibi orada da belli değil.Shanks-ın yüzündeki yarayla alakalı şöyle bir şey hatırlıyorum shanks ilk üyesi olan yasopp-u tayfasına alırken yüzünde yara yoktu
Roger'in ölümünden sonra belli olmadığı gibi orada da belli değil.Shanks-ın yüzündeki yarayla alakalı şöyle bir şey hatırlıyorum shanks ilk üyesi olan yasopp-u tayfasına alırken yüzünde yara yoktu
Eski Rocks üyesi bence. Veya shikinin tayfasından birisi olabilir. Sürgündeyken ona veya rocksa katılmıştır. Rocks dağılınca da dönmüştür. Dönünce de yüzünü değiştirebildiği için kimse tanımamıştır. Muhtemelen orochi, ötmesin diye shogun olunca onu da öldürmüştür. Gerçi zaten yaşlı. Eceli ile de ölmüş olabilir. Ama bence olaya drama katmak için mangaka, orochiye öldürtecek. Fakat ölmeden yaralı kaçacak. Gene yüzünü değiştirecek. Sonra Odeni kurtaracak ve olan biten her şeyi anlatacak. Ve oden kılığında gidip ölecek. Oden de dışarıdan bir destek gelene kadar bir yerlerde saklanıyor olabilir. Salladım bakalım tutar mı.Orochiyi gazliyan meyvesini veren klon klon meyvesi yemis olan karakter kim acaba var mi bir teorisi olan ?
Olum yapmayin bak şunu, ekmeyin şu umut tohumlarını... Sonra çaresizce o tohumların filizlenmesini bekliyoruz...Eski Rocks üyesi bence. Veya shikinin tayfasından birisi olabilir. Sürgündeyken ona veya rocksa katılmıştır. Rocks dağılınca da dönmüştür. Dönünce de yüzünü değiştirebildiği için kimse tanımamıştır. Muhtemelen orochi, ötmesin diye shogun olunca onu da öldürmüştür. Gerçi zaten yaşlı. Eceli ile de ölmüş olabilir. Ama bence olaya drama katmak için mangaka, orochiye öldürtecek. Fakat ölmeden yaralı kaçacak. Gene yüzünü değiştirecek. Sonra Odeni kurtaracak ve olan biten her şeyi anlatacak. Ve oden kılığında gidip ölecek. Oden de dışarıdan bir destek gelene kadar bir yerlerde saklanıyor olabilir. Salladım bakalım tutar mı.
Olabilir zaten olmus olmasi garanti gibi cunku mr 2 nin meyvesine sahip ben biraz dusundum carmel gibi hukumet ajani oldugunu dusunuyorum amaclari wanoyu hukumete baglayip deniz tasina cokmekti orochiye kukla shogun olarak birakicaklardi fakat orochi kaido ile isbirligi yapip hukumetede ters kose yapmis gibi duruyor.Eski Rocks üyesi bence. Veya shikinin tayfasından birisi olabilir. Sürgündeyken ona veya rocksa katılmıştır. Rocks dağılınca da dönmüştür. Dönünce de yüzünü değiştirebildiği için kimse tanımamıştır. Muhtemelen orochi, ötmesin diye shogun olunca onu da öldürmüştür. Gerçi zaten yaşlı. Eceli ile de ölmüş olabilir. Ama bence olaya drama katmak için mangaka, orochiye öldürtecek. Fakat ölmeden yaralı kaçacak. Gene yüzünü değiştirecek. Sonra Odeni kurtaracak ve olan biten her şeyi anlatacak. Ve oden kılığında gidip ölecek. Oden de dışarıdan bir destek gelene kadar bir yerlerde saklanıyor olabilir. Salladım bakalım tutar mı.