Buggy reyis estirecek sıradaki bölümdeAcaba sadece Roger vs Beyazsakal’dan mı ibaret?
Marco vs Ray
Gaban vs Jozu
Shanks ve Buggy vs kim denk gelirse
Görecek miyiz?
Buggy reyis estirecek sıradaki bölümdeAcaba sadece Roger vs Beyazsakal’dan mı ibaret?
Marco vs Ray
Gaban vs Jozu
Shanks ve Buggy vs kim denk gelirse
Görecek miyiz?
Mavi ateşte çikolatasını eritmesin mi ŞenksuÇocuk hep aynı kişinin üstünde mi yesin çikolatasını. Değişiklik iyidir
Doğru Beyazsakal’a posta koyması lazım. Tabi Oda unutup reboot çakmazsaBuggy reyis estirecek sıradaki bölümde
Bana ilk başta Marco daha genç gibi görünmüştü Wb'nin gemisinde.Demek ki büyükmüş.Doğrudur vs atmış olabilirler bir iki kez.Shanks sanırım 39, Marco da 45 yaşındaydı.
6 yaş fark var. Marco 18 yaşındaysa Shanks 12 oluyor.
Ayrıca Shanks'ın Marco'yu tayfaya davet etmesinin bir sebebi de ufakken sürekli kapışmaları olabilir. Oda böyle ince ayrıntıları sever.
Ooo şöyle marshmallow ısıtır mavi ateşte misMavi ateşte çikolatasını eritmesin mi Şenksu
Buggy reyis estirecek sıradaki bölümde
Buggy Vista'yı çıldırtma challenge yapacak.Bana ilk başta Marco daha genç gibi görünmüştü Wb'nin gemisinde.Demek ki büyükmüş.Doğrudur vs atmış olabilirler bir iki kez.
Yine analizlerinle büyüledin beni abi. ++Fakat bölümdeki Denizci üzerinden Roger WB farkı çok net vurgulanmış. Biri aman tadımız kaçmasın bulaşmayalım derken diğeri geleni yok edip daha güçlüsünü istiyor. Bu biraz da ruh hali vurgusu. WB daha sakin ve kendi yağında, gereksiz macera aramıyor, Roger ise sürekli heyecan peşinde.
WB'nin yüzü şöyle bir hal alıyor da ben mi görmüyorum?Doflamingo'yu Tsuru'dan kaçtı diye gömen arkadaşların bu bölüme verecekleri tepkiyi çok merak ediyorum. KK rakibi tek bir donanma gemisinden kaçıyor ne garip ki.
Küçükken bile müthiştir Shanks.Marco kendine dikkat etsin.Ooo şöyle marshmallow ısıtır mavi ateşte mis
Mihawk'a çıldırtan Vista'ya neler neler yapar.Buggy Vista'yı çıldırtma challenge yapacak.
Buggy vs Vista bekliyorum.
Hahhaha Bence de dikkat etsinKüçükken bile müthiştir Shanks.Marco kendine dikkat etsin.