Zaman atlaması öncesi 25 yıl önce öldü diye aklımda kalmış. Buraya yazmadan önce araştırdım ama net bilgi bulamamıştım. Sağol bilgi için.22 yıl önce ölüyor. O da time skip öncesi. Yani 24 yıl. son 2 yılı kalmış.
Zaman atlaması öncesi 25 yıl önce öldü diye aklımda kalmış. Buraya yazmadan önce araştırdım ama net bilgi bulamamıştım. Sağol bilgi için.22 yıl önce ölüyor. O da time skip öncesi. Yani 24 yıl. son 2 yılı kalmış.
Yav orasını karıştırma.Kendi de 1000 bölümlük mangada fb sahnelerini ve zaman çizelgesini şaşırdı diye düşünüyorum. İlk çizilen Wb ile bildiğimiz arasında bile fark var.WB'nin daha yaşlı halinin flashback'i vardı sanki karşısında Shanks ve Buggy felan vardı. Ama burdaki WB cok daha genç duruyor ve bu da son karşılaşmaları gibi.
Aynen öyle kanka. Adam muazzamMuhteşem bir ayrıntı, tebrik ederim.
Ryuma saygıyı hak ediyor.
Marco vs Ray ne ya? Biri sağkol biri miço. Olsa iyi güleriz ama Marco tek falan yer.Acaba sadece Roger vs Beyazsakal’dan mı ibaret?
Marco vs Ray
Gaban vs Jozu
Shanks ve Buggy vs kim denk gelirse
Görecek miyiz?
Birinci adam kim? İlla birisinin olması lazım. Umarım Roger tarafından öldürülmüyordur.Marco vs Ray ne ya? Biri sağkol biri miço. Olsa iyi güleriz ama Marco tek falan yer.
En güçlü kimse o tutar Rayleigh'i. 1.Tümen diye güçsüz birini göz göre göre ölüme yollamazlar herhalde.Birinci adam kim? İlla birisinin olması lazım. Umarım Roger tarafından öldürülmüyordur.
Oden vs RayleighBirinci adam kim? İlla birisinin olması lazım. Umarım Roger tarafından öldürülmüyordur.
Bir yanda denizcinin üstünde oturup çikolatasını yiyen Shanks diğer yanda adaya ayak bile basamayan Marco.Oden vs Rayleigh
Marco vs Shanks at fava bekle.
Çocuk hep aynı kişinin üstünde mi yesin çikolatasını. Değişiklik iyidirBir yanda denizcinin üstünde oturup çikolatasını yiyen Shanks diğer yanda adaya ayak bile basamayan Marco.
Hımmm
Shanks sanırım 39, Marco da 45 yaşındaydı.Bir yanda denizcinin üstünde oturup çikolatasını yiyen Shanks diğer yanda adaya ayak bile basamayan Marco.
Hımmm