Yaşasaydı şuan yonkou seviyesi olurdu. Hatta belki WB'den sonraki en güçlü kişi bile olabilirdi. Shanks nasıl ki WB'yi geçemedi. Oden'i de geçemeyecekti muhtemelen. Hatta Roger sonrası belki de Oden'e katılır onun sağ kolu olurdu falan.çok ilginç oden yonkou , amiral arası bir seviyede örnek gösterilcek karakter oldu.
Gücünü bilemem de sanki hikayeye katkısı olacak.Bebe Kaido bile şimdi kaç yaşında. Xebec yaşıyor olsa bile yaşlı olacak. Ha Oda belki yaşlanmasını durduracak bir şey yapmış olabilir ya da yaşlansa da hiç gücünü kaybetmedi der geçer.
Xebec'le ilgili istediğim şeylerden birisi, kutsallara açtığı savaşın ve kral olmak istemesinin sebebinin kutsalların kötü yönetimi ve onlardan daha adaletli yöneteceği düşünmesi olması. Böyle saf kötü bir adam bu yaaa şeklinde bağlanmaması.Gücünü bilemem de sanki hikayeye katkısı olacak.
Tam hatırlamıyorum ama forumda bi ara Bobbin de herkesi yok ediyordu galiba. 2 hareket görünce kral oluyor neyse 3 5 bölüm sonra çorba olacak.çok ilginç oden yonkou , amiral arası bir seviyede örnek gösterilcek karakter oldu.
Xebec birden gözume Şebek gibi göründü.Bence güç delisi, teachin bir alt dönem kötü adam versiyonu, modeli, akrabasida olabilir. Rogerin zıtti iyi-kötü-çirkin çirkin kim aceba big mamu şimdiki hali olaydı kesin o derdim ama ozaman bir afeti devran imiş eee onca çocuktan sonra bünye fatih sondaj gemisine dönmüş...Xebec'le ilgili istediğim şeylerden birisi, kutsallara açtığı savaşın ve kral olmak istemesinin sebebinin kutsalların kötü yönetimi ve onlardan daha adaletli yöneteceği düşünmesi olması. Böyle saf kötü bir adam bu yaaa şeklinde bağlanmaması.
O kadar sağlam ismi altına alacak liderin tamamen saf kötü olması hiç hoşuma gitmez. Xebec bu kadar basit bir karaktermiş gibi gelmiyor. Xebec olaylarının daha derin mevzusu var bence.
O zaman ilk seçenek yada benzeri biseyİkinci seçenek bana göre mümkün değil. Çünkü bazı meyvelere dair kitapfa hiç bilgi yok. Spandam, Kaku ve Kalifa'ya meyveleri verirken, meyvelerin ne olduğunun kitapta yazmadığını söylüyor mesela. Yine kitapta olan meyvelerin sadece bilinen güçleri yazıyor. Kullanıcıya bağlı ortaya çıkan yetenekler içinde olmuyor. Teach'in meyve ruhu çekmesi gibi.
Shanks daha zirve yaşına ulaşmadı bile. 39 yaşında. 55 yaşındaki Shanks’ı hayal edemiyorum. Babalığı bakkala bile gönderir.Yaşasaydı şuan yonkou seviyesi olurdu. Hatta belki WB'den sonraki en güçlü kişi bile olabilirdi. Shanks nasıl ki WB'yi geçemedi. Oden'i de geçemeyecekti muhtemelen. Hatta Roger sonrası belki de Oden'e katılır onun sağ kolu olurdu falan.
Nereden biliyorsun? Belki zirvesi bu. Ekstra meyve falan yemedikçe belki de olabilecek en güçlü hali bu. Bilemeyiz.Shanks daha zirve yaşına ulaşmadı bile. 39 yaşında. 55 yaşındaki Shanks’ı hayal edemiyorum. Babalığı bakkala bile gönderir.