Demiştim sana, Oden açıklandığında buralar fan dolacak diye. Luffy kaç kişinin hikayesine öyle tepki vermiştir?Yıllardır bu seriyi okuyorum, ilk kez bir karakterin fanı olmayı düşünmeye başladım.
WB'yi kasıntı baba olarak görüyordum. Bu bölümle ısındım adama biraz.Bu arada baktım da biz sadece Oden’in Fb’ini okumuyoruz.
Whitebeard,marco,jozu,vista,neko,ino artı Roger,Rayleigh,buggy,shanks
gibi karakterlerin de Fb’ini okuyoruz aynı zamanda.
Mesela ben Wb’yi görünce ve marco’nun küçük çaylak halini görünce acayip bir haz alıyorum ama Wano’da geçen iki bölümde sadece kinemon biraz ilgimi çekmişti.
Daha genç bir baba olduğundan kasıntılığı o kadar yoğun değil. Yaş aldıkça ve yükseldikçe kasıntı bir babaya dönüşmüş. Normaldir her erkeğin başına gelir.WB'yi kasıntı baba olarak görüyordum. Bu bölümle ısındım adama biraz.
Hayır evlat gurara murara öhö öhö... Ace benim sonum gurara murara...Daha genç bir baba olduğundan kasıntılığı o kadar yoğun değil. Yaş aldıkça ve yükseldikçe kasıntı bir babaya dönüşmüş. Normaldir her erkeğin başına gelir.
Avatarı değiştirmem.Kata değiştirtmedi. Oden değiştirtecek mi acaba resmi.
Bence değişme. Smoker ismini görünce karakterden önce sen geliyorsundur akla : ))
Doğallığını çok sevdim. Ayrıca iyi yürekli bir insan.Bu adamın eksi hiç bir yönü yok. Kasıntı desen değil, şerefsiz desen değil. Yeni şeylere o kadar aç ki verdiği tepkiler yaptığı şeyler aşırı çocuksu ve anlaşılabilir yapıyor onu. Kendince bir aurası var adamın. Köyden indim şehire gibi bir şey de değil bu. Adamı tutacak güç yok. :
Tüm dünyayı gezip, kendinden güçlü kılıç ustası bile bulamamış olabilir Mihawk'ın bu öldükten sonra en iyi kılıç ustası olduğunu düşünmeye başladım.
Çok iyi bir karakter.Yakışır.
Oden'in kütüphane konusunu bile heyecanla bekliyorum. Adamın her şeyi heyecanlandırıyor. Ben Ryuma'dan aynı etkiyi bekliyordum; Oda, Oden ile vurdu.
Aynısını ben de dedim, hem de çok daha önceden.Demiştim sana, Oden açıklandığında buralar fan dolacak diye. Luffy kaç kişinin hikayesine öyle tepki vermiştir?
Wb oğulları dışında herkese karşı kasıntı bence ama bi oğlu oldun mu seni koruyup bütün sevgisini sunar. Bunun en iyi örneği squardo. Oğlu olduğun zaman akşam Wb ile içip gülüp eğlenebiliyorsun ah şu ortamda olmak isterdim. Marco çok şanslıydı o meyveyle Wb’nin adamı olmak vardı şimdiWB'yi kasıntı baba olarak görüyordum. Bu bölümle ısındım adama biraz.