Wanted serisinde Luffy yok diye bir şey demedim ki ben neyin kapak gibi cevabı acaba? İlk olarak Ryuma boy gösteriyor.Kapak gibi cevap var orada ama hala işi yokuşa sürüyon hacı. Ben daha fazla tartışmanın bir gereği olmadığını düşünüyorum.
Wanted serisinde Luffy yok diye bir şey demedim ki ben neyin kapak gibi cevabı acaba? İlk olarak Ryuma boy gösteriyor.Kapak gibi cevap var orada ama hala işi yokuşa sürüyon hacı. Ben daha fazla tartışmanın bir gereği olmadığını düşünüyorum.
Wanted'ın kapağı.Wanted serisinde Luffy yok diye bir şey demedim ki ben neyin kapak gibi cevabı acaba? İlk olarak Ryuma boy gösteriyor.
Bu beş manga da çıktıktan sonra beşinin birleşiminin kapağıdır, cilt gibi. Aksini ispat et, ona göre şekillendiririm mevzuyu.Wanted'ın kapağı.
Adamın kafasında lise yıllarından beri korsan teması varmış. Monsters galiba ilk yayınlanan serisi. Ama kafasındaki an karakter yapısı belli. Luffy , Nami bunlar baya zamandır kafasında olan karakterler hatta Zoro da var gibi duruyor. Neyi yokuşa sürüyon anlamış değilim. Tamam Oden'i doğduğu gün kafasında tasarlamıştır hacı.Monster, Romance Dawn'dan önce çizilmiş. Zoro zaten Buggy tayfası için tasarlanmış bir karakter, daha sonradan ana karakter olarak düşünüyor. Yani önce yan karakter tasarlamadı diye bir durum yok.
Haklısın öyleymiş.Bu beş manga da çıktıktan sonra beşinin birleşiminin kapağıdır, cilt gibi. Aksini ispat et, ona göre şekillendiririm mevzuyu.
Kesinlikle. Bende bazen kendime soruyorum ben bu seriyi neden hayatımın şu gününe kadar takip ettim diye. Sebebi açık aslında.Ben de duygulandım şimdi bak. Mükemmel bir hikayecilik değil mi ya? One Piece gibisi cidden bir daha gelmez.
Daha ne örnekler vardır ya. İlmek ilmek işlemek dedikleri bu olsa gerek.Kesinlikle. Bende bazen kendime soruyorum ben bu seriyi neden hayatımın şu gününe kadar takip ettim diye. Sebebi açık aslında.
2006-2007 water seven arc’ı ile başlamıştım ve hala da devam ediyorum.
Karakteri pek sevmesen de mükemmel hikayeciliğin bir örneğini daha göstereyim
Adam yapıyor ya