Davy Back mi diyorsun?Bence de dövüştüler Oden için. Beyazsakal’ın müdahale etmemesi normal zaten. Kaido’yla Orochi’yi öldürse ülkenin başına halkın kabul edeceği birini koymak zorunda kalacak falan filan. Zor iş.
Davy Back mi diyorsun?Bence de dövüştüler Oden için. Beyazsakal’ın müdahale etmemesi normal zaten. Kaido’yla Orochi’yi öldürse ülkenin başına halkın kabul edeceği birini koymak zorunda kalacak falan filan. Zor iş.
Zaten Oden tamamen iyi niyetle gidiyor ve yardım ediyor sonrada onu tedavi ettiği için düzgünce teşekkür ediyor. Sanji olsa neler olacağını hepimiz biliyoruz herhaldeSanji'ye benzediği tek nokta doğduğu bölgenin soylusu, o kadar. Adam kadınlarla arası iyi diyor, ulan herif sanjinin tersi, birinde kadınlar kovalıyor diğerinde kadınlar kovalanıyor. İnsan gerçekten hayret ediyor.
Bir kadının sesini duydum kısmı benziyor sadece.Oradan sanji fanları akıllarınca algı kasıyorlar işte. Geri kalan konularda hiç alakası yok. Oden’e bile bel bağlamışlar medet umuyorlar vaziyet cidden çok kötü.Fanlar ne yapsın sinekten yağ çıkarmaktan başka onlara da hak veriyorum.
Şu açıkken açtım:Evet. Beyazbıyık'ın, Marineford Savaşı'nda Luffy'ye bakarken onda Oden'i gördüğünü fark ettim.
Tengri bizi ateşli muz fanı yapmaktan korusun ve kollasın deyip uzaklaşıyorum.Zaten Oden tamamen iyi niyetle gidiyor ve yardım ediyor sonrada onu tedavi ettiği için düzgünce teşekkür ediyor. Sanji olsa neler olacağını hepimiz biliyoruz herhalde
Bu sinekten yağ çıkarma değil işte.Oda bize resmen dejavu yaşattı anası da kızı gibi davranmış.Şimdi Tashigi düşünsün Zoro elden gidiyor galiba ciddi mesaj bu :d Oden ile Zoro’nun benzerliği de hayalinin önüne daha önemli bir şey koyabilmesi.Mihawk’ın eğitim olayında dediği şey yani luffyi kk yapmak için eğitilmek istemesi Bak iki dakikada aslında zoro’nun benziyor olduğunu bulduk bile.Böyle mi, ana-kız, 26 yaşlarında, ardından yaraları ile ilgileniyor falan :d
Bende uzaklaşıyorumTengri bizi ateşli muz fanı yapmaktan korusun ve kollasın deyip uzaklaşıyorum.
@Alpamis Oden iyi ama Luffy başka bir başka be.Evet. Beyazbıyık'ın, Marineford Savaşı'nda Luffy'ye bakarken onda Oden'i gördüğünü fark ettim.
Davy Back olsa çok keyifli olur aslında.Davy Back mi diyorsun?