Evet bak o olayda var. Şu saatten sonra kılıç Zoro’dan gitmezMuhtemelen öyle, yani ölmüştür ama küçük bir ihtimali bir köşede tutuyorum. Öldüyse de kılıcı Zoro'da olduğu için ölmüştür, geri gelip ver kılıcımı diyecek hali yok
Evet bak o olayda var. Şu saatten sonra kılıç Zoro’dan gitmezMuhtemelen öyle, yani ölmüştür ama küçük bir ihtimali bir köşede tutuyorum. Öldüyse de kılıcı Zoro'da olduğu için ölmüştür, geri gelip ver kılıcımı diyecek hali yok
KesinlikleEvet bak o olayda var. Şu saatten sonra kılıç Zoro’dan gitmez
Evet. Beyazbıyık'ın, Marineford Savaşı'nda Luffy'ye bakarken onda Oden'i gördüğünü fark ettim.Özellikle bu bölümde düşünceni etkileyen bir şey mi oldu yoksa genel olarak mı söylüyorsun?
Hahaha Ben mi yanlış hatırlıyorum yoksa Bundan bir önce ki bölümlerde; Bu Oden Zoro’ya çok benziyor, Oda bunu resmen bilerek yapıyor, bu kadar gönderme olmaz, babası bile çıkabilir yorumları dönmüyor muydu burada? Şimdi benzememeye başlamış Zoro’ya nedenseOden hangi konuda Sanji'ye benziyor? Gelip buraya kadınları kurtarnası derseniz elimin tersiyle vururum vallahi. Daha bu arc Zoro 26 yaşındaki Hiyori'yi kurtarmak için bıçağı yedi. Mazlumlara Zoro her zaman yardım eder kadın, çocuk, erkek farketmeksizin. Oden Sanji'ye benziyor geyiği almış gidiyor nesi benziyor ulan
Zoro, Oden’in babası olabilir ama Oden’in babası olması imkansız.bu son 2 bölümdür oden zoro'nun gayrımeşru babası mı düşünmüyo değilim..
Müthiş bir potalsiyel ama bakalım ne kadarına ulaşmış olarak göreceğiz.Evet. Beyazbıyık'ın, Marineford Savaşı'nda Luffy'ye bakarken onda Oden'i gördüğünü fark ettim.