Şu eleman yetkili birisi galiba; şöyle açıklamış durumu.Odanın serinin sonuyla ilgili de benzer bir açıklaması vardı yahu, bu adam Wanoyla mı bitişi başlatacak acep? :/
https://twitter.com/ochimusha108/status/1031326893088239616
Şu eleman yetkili birisi galiba; şöyle açıklamış durumu.Odanın serinin sonuyla ilgili de benzer bir açıklaması vardı yahu, bu adam Wanoyla mı bitişi başlatacak acep? :/
Son savaşla ilgili açıklamasını hiç hatırlamıyorum. Son savaşın efsane olacağını açıklamasına gerek yok zaten ya. O belli bir şey. Umarım Wano'daki savaş da beklediğimize değer.Odanın serinin sonuyla ilgili de benzer bir açıklaması vardı yahu, bu adam Wanoyla mı bitişi başlatacak acep? :/
Olabilir toki wanolu yani kütük wano bir şekilde wanodan ayrılmış. Kız o gün bugündür memlekete gideyim diyor, yolunu eşkıyalar kesiyor bi türlü varamıyor 800 yıl boyunca dile kolay.Çok mantıklı, iyi yakalamışsın.
Sanmıyorum ama zaten WB odeni istemiyor ödüllendireceğiz seni diyor. Yani tam zamanında Roger yetişecek gibi.Oden sessiz sedasız Roger a mı geçti bu durumda ? Bu konu çok havada kalıyor.
Düzelteyim ırz düşmanı diyen babası ve yardımcısı yani doğru.Ortamlarda kardeşim dersin yeğenlerine sahip çıkmazsın. Oda'nın bu duruma düzgün bir açıklama getirmesi gerek.
Domuz katili diye suç atarlar. Domuz yaşıyordur.
Irz düşmanı dediler, bu bölüm görüyoruz ki alakası bile yok.
Hırsız diye suç atıyorlar, parayı çalan Orochi.
Sıradan komutan dediler, Wb bile kardeşim diye hitap ediyor.
Ne dense tersi çıktı şimdiye kadar.
Rogerın tayfası özel bir tayfa zaten. Onlardan daha özel çıkan tayfa yıllar sonra öğrendiğimiz Kayalar Korsanları. Ayrıca şunu unutmamak lazım günümüzde Beyazsakal tayfası bu dönemin en güçlü korsan tayfası olarak tanıtılmıştı.Katılıyor ve arttırıyorum Roger tayfası birer birer Roger gibi gösterilecek bir tayfa olabilir güçleri muazzamdır tayfanın veletlerinden Shanks yonkou oluyor daha ötesi mi var?Ama Beyazsakal öyle değil tayfasında çok üst düzey adamlar olmadığı için tayfa birlikte gösterilip geçilmiş.
Oden zorodan ziyade luffy ve sanji'ye daha çok benziyor. Özgün tavırlar bir nevi luffy tam olmasa da ( luffy daha ağır basıyor gibi) Kız konusunda da sanjidirSamimi soruyorum Zoro'ya benzeyen bir yanını görüyor musun Oden'in.
Sanmam. En azından luffy vs shanks beklemiyorum. Teach vs shanks bekliyorum.Bildiğim kadarıyla yapılmadı. Sadece Roger ve WB için kullanılmış olabilir. Ancak Shanks, Luffy'nin 1.5 milyar ödülünü gördükten sonra; ''yakında görüşeceğiz,'' demişti. Sanki yonkou olunca görüşecekler gibi geliyor bana.