İşte bu efekti sen neye göre belirliyorsun yani h.haki dediğin şey irade ile gerçekleşiyor onu biliyoruz ama bilinçsizde salınabiliyor bunun örneği milyonlarca var Marineford,Amazon Lily vs. hani orada çarpıştıklarında illa bilinçli salmalarına gerek yok bilinçli salınıp çarpışan haki şudur aşağıya atacağım resmi. Etraftaki kişiler bayılıyor, savruluyor diye illa bilinçli çıkarımını yapmak için çok erken. Genel olarak baktığın zaman örneklere ne zaman bu adamlar h.hakisi sapıtıp etrafa zarar verip millet bayılıyor bir çarpışma esnasında ve genelde bu çarpışma b.haki etrafında dönüyor. Tek örnek Katakuri vs Luffy'de var. Ben Oden vs WB'de adamların h.hakisi çarpışmıyor demiyorum bilinçli bir şekilde h.hakiyi salsalar daha kılıçlarını çarpıştırmadan şu olay olurdu diyorum.Katakuri dönüşünde olanlar normal efekt. Katakuri yardımcılarına vurunca da efekt çıkıyor. Aksi örnek zaten dof. Luffy dofa g4 ile dünya dayak attı ama kral haki bir kere tekme atarken kullandı sadece. Kral haki devasa bir haki havuzu demek. Sürekli kullanırsan yorar ve hakini çöp edersin. Muhtemelen kral haki daha uzun süre haki kullanmanı ve hakinin şiddetini arttırıyor.
Son düzenleme: