Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 963: Samuray Olmak

Bölüm Nasıldı?

  • İyi

    Kullanılan: 175 87.9%
  • Orta

    Kullanılan: 17 8.5%
  • Kötü

    Kullanılan: 7 3.5%

  • Kullanılan toplam oy
    199
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Katakuri dövüşünün hepsinde o bahsettiğin efektten var yani çarpışma siyah efekt şimdi bu adamlar her saniye boyunca kendi iradeleri ile salabilecek kadar h.haki'yemi sahipler her çarpışmada çıkıyor çünkü?
Katakuri dönüşünde olanlar normal efekt. Katakuri yardımcılarına vurunca da efekt çıkıyor. Aksi örnek zaten dof. Luffy dofa g4 ile dünya dayak attı ama kral haki bir kere tekme atarken kullandı sadece. Kral haki devasa bir haki havuzu demek. Sürekli kullanırsan yorar ve hakini çöp edersin. Muhtemelen kral haki daha uzun süre haki kullanmanı ve hakinin şiddetini arttırıyor.
 
"İtachi limanında korsanlar görülmüş.Diğer korsanlardan farklı görünüyorlarmış.Gemileride kocamanmış,oldukça güçlü kimseler olmalılar"Wanolular resmen Odenin aklındakileri dile getirmişler.Oden de tüm hızıyla dalıyor ve selam çakıyor Wb'ye.Kılıç ustaları zaten sevye farklarını ölçebilen adamlar(Mihawk değinmişti zaten bu olaya),Oden saldırısının kolayca karşılandığını görünce zaten asıl niyetini söylüyor.Wb vs Roger ,Oden vs Ray olmuştur yoksa Ray'ı kim tutacak bu tayfada.
 
One Piece'i güzel yapan noktalardan biri Roger'ın hedefini gerçekleştirmesinde, yani One Piece'i bulmasının arkasında o kadar fazla kırılma anı var ki... Örneğin; WB Wano'ya yanlışlıkla gelmemiş olsa Oden'in Roger ile tanışması farklı koşullarda olacaktı ve belki de birbirlerine düşman olacaktı. Bu da Roger'ın One Piece'i bulmasına imkansızlaştıracak ya da çok daha zorlu şartlardan geçerek bulabilmesine sebep olacaktı.

Bölümler ilerledikçe derinleşiyor seri. Sürekli arka planda yer alan gölgeler aydınlanıyor. Yani Roger'ın macerasını koca bir çınar ağacı olarak gördüğümüzde ana gövdeden çıkan en büyük dallardan biri Oden'i görüyoruz şu anda. O ağacın o büyük dalı olabilmesi için gereken uygun şartların ne olduğunu görüyoruz.

Eline, aklına sağlık Oda.
 
"İtachi limanında korsanlar görülmüş.Diğer korsanlardan farklı görünüyorlarmış.Gemileride kocamanmış,oldukça güçlü kimseler olmalılar"Wanolular resmen Odenin aklındakileri dile getirmişler.Oden de tüm hızıyla dalıyor ve selam çakıyor Wb'ye.Kılıç ustaları zaten sevye farklarını ölçebilen adamlar(Mihawk değinmişti zaten bu olaya),Oden saldırısının kolayca karşılandığını görünce zaten asıl niyetini söylüyor.Wb vs Roger ,Oden vs Ray olmuştur yoksa Ray'ı kim tutacak bu tayfada.
Miço Marco tutar.
 
Kılıççılar aslında had bilen adamlar. Bak Oden direkt tayfaya gireyim diyor, Mihawk sıkışınca sonra devam ederiz diyor, güç farkını merak ediyor falan, Zoro desen Luffy'ye öyle biat etmiş ki dünya yansa Luffy'den gayrısını gözü görmez.
Bu tuzağa düşmem. :D
Sadece Oden üzerinden gideyim; adam direkt o niyetle oraya gitmiş. Yeri geldiğinde çok ince düşünceli biri olduğu için, orada uygun şekilde teklifte bulunuyor işte. Usopp gibi; ''kaptan ben olacağım,'' diyecek hali yok ya. Tam reis ya.
Had değil de, edep biliyor diyelim. :D
 
Hımm, o kadar düz mü bakıyoruz şimdi olaylara? Tayfasına katıldı ya, gerisi önemli değil mi? Nasıl, neden vs. bunların bir etkisi yok mu? Bunun tartışılmasının amacı tamamen Oden'in gücüyle ve liderliğiyle alakalıydı. ''Oden şu kadar güçlü mü,'' ya da ''Oden'de liderlik vasfı şunun kadar var mı,'' gibi soruların cevabını ararken konuşulan bir şeydi bu. Bu bölüme bakarak konuşursam, Oden'in ne gücünü ne de liderlik vasfını olumsuz etkileyen bir durum gördüm. O yüzden nasıl katıldığı önemliydi yani. Mevzu bundan ibaret.
Ne amaçla geçtiği olayı neden değiştirsin ki? Adam dünyaya açılmak istiyor, ama belli ki kendisi yapamamış. Sebep olarak ister yeterli gücü yok de, ister gemi de ister başka bir şey. Bu adam dünyayı görmek için başka birinin kaptanlığını kabul etmiş mi etmiş. Sizin dediğiniz şuna geliyor: Bizim tayfadakilerin kendi amaçları var, o yüzden onlar Luffy'nin kaptanlığını aslında kendi amaçlarını gerçekleştirmek için kabul ettiler, Luffy'nin gücü vs için değil.
 
Şekilsiz Littlefinger diyebiliriz.
Net
Katılıyorum. Tabii Orochi yaşına göre biraz fazla şeytan. O da olacak o kadar. Manga sonuçta. Kafası sürekli kötülüğe çalışıyor. Hiç saf tarafını görmedik şu ana kadar.
Saf bir yanı yok zaten. Gayet sinsi ve işgüzar.

Oyaji ne beceriksiz adammış ya?! Daha bi tane gemiyi ayakta tutmaktan aciz onu da karaya vurmuşlar.

-Basiretsiz
-Dik başlı
-Riyakar
-Erdemsiz
-Sahtekar
-Zayıf
-Güçsüz

Beyazsakal'a değil gemi kayık emanet etmem. Kusura bakmayın çoğu insan trollediğimi düşünüyor fakat bu adam gördüğümüz en basiretsiz, beceriksiz adamlardan.

Çoğu kişi Roger'a denk görüyor kendisini. Fakat hikaye!! Roger'ın tırnağı gelmez Beyazsakal?! Bugüne kadar bize anlatılan tek bir tane bile başarısı yok. Neden Dünya'nın En Güçlü Adamı? Neden sebebi var mı? Garp'ın kahraman olmasının dolu sebebi var. Big Mom'ın, Big Mom olmasının sebebi var. Roger'ın Kral olmasının sebebi var. Kaido'nun en güçlü canavar olmasının sebebi var. Babalık Dünya'nın en güçlü adamı çünkü Luffy olmasaydı Ace'i platformdan bile alamayacaktı. Güleyim de boşa gitmesin.

Daha Oden'i Roger'a kaptırışını göreceğiz. Tayfasının tümen komutanını, kaptanını komalık edene kaptıracak. Üstüne Roger bunu yaralayacak. Beyazsakal ne yapacak? Bükemediği eli öpüp "Roger babuş Roger babuş" diyecek. Roger'ın altında o kadar ezilmiş ki Ace'le kendini tatmin etmeye çalışıyor. Akainu dediklerinde bir dünya haklıymış.

Artık Ace'in bu kadar kızıp Akainu'ya neden saldırdığı belli. Çünkü Akainu her dediğinde kelimesi kelimesine haklıymış. Hayatında başka ada görmemiş Oden'in gücünden çekiniyor. Üstüne Oden'i, Roger'a kaptırıyor. Bazı arkadaşlar Beyazsakal için daha zirve dönemi değil diyor. Fakat Allah aşkına adam tek kolla 30 küsur yaşında Yonkou olmuş. 40 yaşına gelmiş Beyazsakal zirvesinde değilse kendini öldürsün.
Artık gömmek bile istemiyorum bu bıyıklı boş çuvalı.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 3)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık