Ortamlarda en güçlüyüm dersin, kim bilecek? :/Bu Beyazsakal ne boka yarıyor? Kocana bile bak nasıl mekan basıyor düşmanını almak için, WB'nin komutanlarının karıları kızları fuhuşa sürüklenmiş ağzını açmamış.
Ortamlarda en güçlüyüm dersin, kim bilecek? :/Bu Beyazsakal ne boka yarıyor? Kocana bile bak nasıl mekan basıyor düşmanını almak için, WB'nin komutanlarının karıları kızları fuhuşa sürüklenmiş ağzını açmamış.
Daha dün yazdım bunu. Oden Wb'nin tayfadan kocaya kaçmış olsa bile geleneksel tro hala tayfasında. Wb'nin gidip Wano'ya dalmamasını mangakanın nasıl açıklayacağını bekliyorum. Oden ölümü gör karışma diye yemin ettirmediyse büyük gavatlık.Bu Beyazsakal ne boka yarıyor? Kocana bile bak nasıl mekan basıyor düşmanını almak için, WB'nin komutanlarının karıları kızları fuhuşa sürüklenmiş ağzını açmamış.
WB'nin kendisi en güçlü değilim diyor yahu, kendisi demiyor ki :dOrtamlarda en güçlüyüm dersin, kim bilecek? :/
Açıklayacak bir şey yok ki, Ace gitmese Teach'in peşinden kovalamayacaktı zaten. Karakterine gayet oturuyor.Daha dün yazdım bunu. Oden Wb'nin tayfadan kocaya kaçmış olsa bile geleneksel tro hala tayfasında. Wb'nin gidip Wano'ya dalmamasını mangakanın nasıl açıklayacağını bekliyorum. Oden ölümü gör karışma diye yemin ettirmediyse büyük gavatlık.
Onu geç. Hadi kavgalı ayrıldılar bişiler sıkarsın. Bu Izo denen karı(?) Wb nin komutanı ve Wanolu direkt.Daha dün yazdım bunu. Oden Wb'nin tayfadan kocaya kaçmış olsa bile geleneksel tro hala tayfasında. Wb'nin gidip Wano'ya dalmamasını mangakanın nasıl açıklayacağını bekliyorum. Oden ölümü gör karışma diye yemin ettirmediyse büyük gavatlık.
Vallahi çelişen bir şey yok, aynı Akainu'nun dediği gibi Ace'e ayrı davranıyor, yüzlerce canı ölüme sürüklemeyi göze alıyor. One Piece'de Akainu kadar based bir karakter yokmuş, onu anladık.Rocks olayı retconken ve WB'nin MF'de çizdiği portreye son olaylar hiç uymazken çok ilginç şeyler olduğunu öğreniyoruz. Bariz kötü yazarlık şu son olaylar WB ile çelişiyor. Oden hikayesinin Kaido'nun en güçlü olayı gibi sonradan hikayeye dahil edildiği bariz.
Olay süre meselesi değil. Daha kısa sürelerde gösterilip insana dokunan tayfalar da gördük. Anlatmak istediğim oydu. Tayfa örneği bu anlamda yanlış bir örnek oldu.O etkiyi vermesi için, tayfanın katılış sürecine ayırdığı bölüm sayısını bunlara da ayırması lazım.
Hem gücü hem karakteri konusunda çok fazla çelişiyor mangaka. Sabırla bekliyorum ne diyecek bu mevzulara diyeRocks olayı retconken ve WB'nin MF'de çizdiği portreye son olaylar hiç uymazken çok ilginç şeyler olduğunu öğreniyoruz. Bariz kötü yazarlık şu son olaylar WB ile çelişiyor. Oden hikayesinin Kaido'nun en güçlü olayı gibi sonradan hikayeye dahil edildiği bariz.
Wano’nun kapıları ses geçirmez diyolla.Bu Beyazsakal ne boka yarıyor? Kocana bile bak nasıl mekan basıyor düşmanını almak için, WB'nin komutanlarının karıları kızları fuhuşa sürüklenmiş ağzını açmamış.
''Sonsuza dek en güçlü kalamam'' demiyor muydu bu?WB'nin kendisi en güçlü değilim diyor yahu, kendisi demiyor ki :d