Minik Yıldırım'ın bu işteki payını ve nerede ne bok yediğini gerçekten merak ediyorumDövüşte hile yapmasa bile Oden'i öldürürken kirli oynamışlar. En azından Orochi'nin planına uymuş gibi Kaido.
Hile hurda olsa bile, bu Kaido'nun karakterinin pisliğinden dolayıdır. Gücü yetmediği için değil. Bize öyle gösterir yani. Klasik, villian'a nefret hissi uyandırma şeyleri işte.Orasını bilemeyiz benim rahatsız olduğum ihtimal de o zaten. Kaido'nun bunu tokatlaması başka, fitne fesatla yenmesi başka. İkisininde de sonuç aynı ama birinde Oden Kaido'yu aşmış oluyor bir nevi. Öyle bir izlenim verilmesinden korkuyorum keza dediğim gibi bence Oden'de o çap yok ve Kaido bu karakterde biri değil.
Aynen, ben de öyle bekliyorum.İkisinin de karizmasını çizdirmeyecektir Oda. Kıymaz.
Her şeye gebe şuanlık Wano. Bir şekilde hem Oden'i yüceltip hem Kaido'yu yücelteceği kesin gibi ama.
Bizim tayfanın tepkilerine bak ya. Resmen bizimkiler de hayran olmuş. Ve Fb'nin sonunda bizi de ağlatacak. :/Dövüşte hile yapmasa bile Oden'i öldürürken kirli oynamışlar. En azından Orochi'nin planına uymuş gibi Kaido.
Katil olurdu beybisiBiri Baratie'yi yağlamayıp Zeff'i öldürse, ya da Nami'nin köyünü katletse Luffy ne yapardı?
Hikayedeki en ilginç kısım o zaten. Wano'da adam mı yoktu da Orochi gibi birisiyle anlaşmış.Minik Yıldırım'ın bu işteki payını ve nerede ne bok yediğini gerçekten merak ediyorum
Direk dalmaya giderdi.Biri Baratie'yi yağlamayıp Zeff'i öldürse, ya da Nami'nin köyünü katletse Luffy ne yapardı?
Bu Beyazsakal ne boka yarıyor? Kocana bile bak nasıl mekan basıyor düşmanını almak için, WB'nin komutanlarının karıları kızları fuhuşa sürüklenmiş ağzını açmamış.Katil olurdu beybisi