Yahu evliya olsun demiyorum niye öyle anlıyorsunuz ki? Zoro keyfi sebeple öldürmüyor mu adamı? Adam Zoro'ya bir şey yapmış mı? Hayır. Laf söyleyip hakaret etmiş mi? Hayır. Zoro aç ve yemek yiyebilmek için adamı öldürüyor.
Gemiyi kesme mevzusunda da öyle. Adamların hiç bir kabahati yok adam hatta "niye yaptın" tarzında sitem bile ediyor Zoro'ya...
Onlar aşırı kötü şimdi aşmış. Fakat Zoro net iyi değil ya çok laf denilebilecek sahneleri var şimdi.
Ne algı yapacam la hemen bir suçlamaya girmeyin şu forumda.
Helmeppo'nun köpeği.
Zoro'nun korsan olmadan önce yemek için öldürdüğü adam. Bölüm kaçlardaydı hatırlamadım şuan.
Yahu keyfi sebeple öldürüyor adam öldürmesine de gerek yok. Bu adam yanlış gemiye binip gemiyi kesip "Yanlış gemiye binmişim" diyor. Bu bile açıklar bazı şeyleri adamlar Zoro'ya ne bir şey söylemiş ne de bir şey yapmış.
@Mr.Bushido
Croc'un tayfada diye herkes kötü olmak zorunda yani. Güzel mantıkmış.
İnsan canı hayvandan değerlidir, hele ki küçük bir kız çocuğuna saldıran agresif bir köpeğin canı öf ki ne öf.
Şu ana kadar saydığın 3 şeyin 2'si böyle, açlıktan adam öldürüyor kısmına gelsek şimdi çok hoş olur çünkü aşırı havada kaldı.
Milletin gemisini kesiyor dediğin kısmı ben zaten attım, hani onu tartışalım gerekirse de bu attıkların o kadar saçma ki :d