Kyros=Oden Dof=Kaido
Kyros=Oden Dof=Kaido
Yapan gidince kılıç da mı gidiyor?Denjiro'deki kılıç Wado İchimpnji olamaz. Ben mi yanlış hatırlıyorum. Wado İchimonji'nin yapıcısı 50 sene önce Wano'yu terk etti benzeri bir söz geçmemiş miydi?
Çorba yapma falan yokmuş galiba ya.Sen elalemin cesedi üzerinde Oden yaparsan, seni de Oden yaparlar Oden efendi
Demircinin beklediği kişiler Hiyori ve Momo'ydu. Kılıçları vermek için.Tutturmuşum valla.
Zoronun hocası denjiro çıkacak bu artık kesinleşti bence. 20. Yıl olduğu için dönecek wanoya. Demircinin beklediği kişi de o çıkacak. Sonra hoca zorodan bahsedecek. Bebekken aldık yanımda götürdüm diyecek. Uahimarunun oğlu ryumanın torunu diyecek herkes denjiroyu tanıdığı için inanacak. Shusui konusunu da franky, brook da onaylayınca wano inanacak. Hatta bir umut brook ölüler diyarına gidip yanına ryumanın ruhunu da alıp gelecek. Ryuma bizzat bahsedecek falan.
http://www.korsanfan.com/konu/954-bir-ejderhanın-kanatlarında.7845/page-17
"Flashback!Oden?: What is the purpose of an Oden...if not to be boiled?!!!"Çorba yapma falan yokmuş galiba ya.
Cnet de şöyle çevirmiş.
Flashback!Oden?: What is the purpose of an Oden...if not to be boiled?!!!
Kimin söylediğini bilmediğinden Oden'in yanına ? koymuş.
Oden çorba falan olmamış yani, çeviriden dolayı yanlış anlaşılan bir bölümmüş, nasıl öldüğü belli değil. @Monkey D. Dragon 2 sayfa önce atınca yeni gördüm ben de.
Boil bana gerçek anlamında kullanılmamış gibi geliyor burada. Neyse görürüz bakalım."Flashback!Oden?: What is the purpose of an Oden...if not to be boiled?!!!"
Demiş cnet, yüzde 99 pişirmişler. Buradan da zaten pişirilecek olmasına verdiği tepki bu gibi duruyor.