Yahu niye sadece atar panellere bakıyoruz ki?
Wb, Shanks'a posta koymadan evvel "şu serumları çıkarın, bana gülmelerini mi istiyorsunuz" diyor. Bb'yi durdurabilecek isimler aynı zamanda savaşacakları isimler. Bb, Wb'nin adalara çökmek istiyor. Bunu kim istemez; yonkolar ve Marco. Linlin, FI'ı alıyor kendine Jinbe sayesinde. Gerisine de müdahale eden olmuyor. Adamlar bunu tahmin ettiklerinden o isimleri sayıyor zaten. Marco, sağkollar arasında ne kadar özel o bile belli değilken şimdi yonko mu oldu, gözünü seveyim. Mf'deyken Wb en güçlü falan değil. Garp'ı saymazsan belki Mf'nin en güçlüsü. Squardo'dan dost bilse de o darbeyi yiyen adamı yonkolar ve Rayleigh ne hale sokar. Burası yanlış anlaşılmasın diye açayım; yonkolar ve Rayleigh, özellikle Rayleigh ölür ama yanında Wb'yi de götürür. Savaş alanı olmasaydı Newgate, Akainu ve Teach'i gömüyordu o haliyle. Ama sonuca bakalım Akainu, Wb'yi son saatine getirdi. Teach'te öldürdü ekibiyle. Akainu'dan, Squardo'dan o ciddi darbeleri alan adamın en büyük eksikliğini k.haki olarak görüyorum ben şahsen. Rayleigh'i güncelde de amiral olarak görüyorum diyelim hadi. Prime haline o kadar uzak olmayan Rayleigh'i amiral olarak görmez misin? Bir amiralin kendi ile beraber Wb'yi götürdüğünü gördük Mf'de.
Mf Wb dediğin, yer yer b.haki kullanıp çoğunlukla doruki ve meyve ile dehşet saldı. Bunu 3 haki kullanabilen hızlı olan adam yapamaz mı? Dayanıklığı su götürmez gerçek ama o darbeleri almayacak Rayleigh, Shanks gibi adamların o dayanıklığa da ihtiyacının çok olmadığını düşünüyorum.