Ötesini bilmiyoruz ne la?
''Bu benim için kesin demek'' nasıl nesnel bir veri olabiliyor? Ben sana tüm mantıksal tutarsızlıklar anlattım ve bana verdiğin cevap 'bilmiyorum' oluyor.
Biz iddia etmiyoruz, görsel bunu iddia ediyor, başka diğer tüm üyelerin o dövüşte çizilmemiş olması mantıksal olarak bu sonuca getiriyor. Sengoku'nun , Roger ve Garp Rock tayfasını dağııtı diye söylemde bulunması bizi bu sonuca sürüklüyor. Hala daha kendinizce bir çıkış bulmaya çalışıyorsunuz.
Her şeyi geçtim Kaptanlar'ına ikiye bir dalmalarına neden seyirci kalsınlar? Kaptan'ları neden böyle bir şey istesin? Hiçbirine bir cevap yazmadan arkadan izliyordular diyorsun.
Ben de neden illa o üçlünün izliyor olduğunu bize Mangaka bilgi olarak vermek istesin diyorum? Eğer öyle ise neden Rayleigh neden çizimlerde yok? Onu da aynı şekilde çizip onun da izlediğini neden belirtmesin diye soruyorum?
2 vs 1 olduğunu anlatmak istese neden WB, Big Mom, Kaido'yu da oraya çizsin diye soruyorum. Hiçbirine bir tane mantıklı cevap yok. Her şeyi geçtim özellikle Big Mom ve Kaido'nun o zamanlar şimdiki kadar güçlü olmadıklarını da belirten bir açıklama da yapılıyor. Sence bu açıklamanın yapılması bir takım mantıksal çıkarımlar, sonuçlar çıkarmamızı da sağlamaz mı?
Bazılarının çok zoruna gitmiş, bunu görmüş olduk.