Rox isim mi şimdi? Ben hep tayfa ismi sanardım.
Aynen.Rox isim mi şimdi? Ben hep tayfa ismi sanardım.
Ödüller belli kanki. Onu okursun bi zahmet@Aiden karşim neler oluyor. Bir özetle yav
2 kişi bir kişi ile mi vs atmış püüü size... Oda sonradan iyi sallamış. Rox kim ulan sjdhdhdÖdüller belli kanki. Onu okursun bi zahmet
Rox bir D. Zamanında Roger + Garp vs Rox olmuş.
WB, Shiki, Bm ve Kaido bu roxun altında imiş tayfada.
3 kişi ne ya? Rox Shiki WB BM ve Kaido aynı tayfada.2 kişi bir kişi ile mi vs atmış püüü size... Oda sonradan iyi sallamış. Rox kim ulan sjdhdhd
O ödüller fake değilmiymiş?
Shanks torpillisi nerede yav ?
Ulan Big Mam ı gene ezmiş, kadın düşmanı Odaaaaa... Rox hmmmm.3 kişi ne ya? Rox Shiki WB BM ve Kaido aynı tayfada.
Garp ile Roger Roxu indirmiş herhal
Shanks 4
Bm 4.3
Kaido 4.6
WB 5
Roger 5.5
Eeeyle yani.
Rox, Roger'ın Karasakal'ı olabilir mi? Luffy'nin karşısına BB'yi çıkardığı gibi Roger'ında karşısına Rox'u mu çıkarttı. Rox'un hükümet için çok büyük bir tehdit olduğunu biliyoruz. BB'de IM'nin koltuğunu istiyor diye. BB'de Rox gibi hükümeti One Piece dünyasını tehdit eder, yok etmeye başlar sonra Luffy ve Coby BB'nin karşısına çıkar.Ödüller belli kanki. Onu okursun bi zahmet
Rox bir D. Zamanında Roger + Garp vs Rox olmuş.
WB, Shiki, Bm ve Kaido bu roxun altında imiş tayfada.
Rox serinin Madarasi olabilir belki. Lakin yasamiyordur.Rox, Roger'ın Karasakal'ı olabilir mi? Luffy'nin karşısına BB'yi çıkardığı gibi Roger'ında karşısına Rox'u mu çıkarttı. Rox'un hükümet için çok büyük bir tehdit olduğunu biliyoruz. Geçen yazmıştım. BB'de IM'nin koltuğunu istiyor diye. BB'de Rox gibi hükümeti One Piece dünyasını tehdit eder, yok etmeye başlar sonra Luffy ve Coby BB'nin karşısına çıkar.
Bence güzel vermiş gene. Yaşayan en fazla ödüllü 2. yonkoUlan Big Mam ı gene ezmiş, kadın düşmanı Odaaaaa... Rox hmmmm.
Bu Garp ya mal ya da Oda mal ulan Rogerle bu kadar muhabbeti olup, üstüne birlik olup adam indiriyorlar. Her ne hikmetse bir Ace ye sahip çıkamıyor.