Bak verilen sayfada WB'nin kaptanı var senin aaa WB'nin kaptanı mı varmış diye niye şaşırdığını anlamıyorum şahsen tabi WB'nin kaptanı var olayına bakış açını değiştirmeyecek çünkü hoşuna gitmiyor ama öyle işte adamın kaptanı var senin önemsediğin kadar o konumu önemsediğini söyleyemem.Ben o sayfa ile verilmek istenen fikrin konuyla alakasını hala kestiremedim.
D. Rox mı hani nerde? Atılan sayfada bana Kaido'yu, Big Mom'ı ve Shiki'yi de göstersin , D. Rox'ı da gördüğümüzü kabul edecem. Nasıl bir argümana dayanak sağlamaya çalışıyorsun farkında mısın Ferit?Bak verilen sayfada WB'nin kaptanı var senin aaa WB'nin kaptanı mı varmış diye niye şaşırdığını anlamıyorum şahsen tabi WB'nin kaptanı var olayına bakış açını değiştirmeyecek çünkü hoşuna gitmiyor ama öyle işte adamın kaptanı var senin önemsediğin kadar o konumu önemsediğini söyleyemem.
Sonra adamın korsanlıkta ve hayatta amacı aile sahibi olmak bunun için açılıyor denize bir kaptanı da olabilir iki tane kaptanı da sonuçta istek, arzu farklı. WB'nin o gemideki kaptandan irade ve güç olarak altta olduğunu düşünmüyorsan Rox olayına kesin bakışının sebebini de açıklaman lazım bize. Tabi WB o sayfadaki gemi kaptanından da güçsüzdü diyebilirsin şaşırmam şahsen
Sonuç kısa bir özet geçersek evet WB'nin kaptanı var çünkü adam denize kaptan olmak için çıkmıyor kendine ait bir aile bulmak için çıkıyor.
Sanki biz bu yüksek ödüllere çok alıştığımız için fark bize küçük geliyor. Yoksa seri başı ve ortasındaki bölümleri hatırlayın. O zamanki korsanların ödüllerini ve o ödüllerin halk arasındaki tepkisini. 10, 20 milyonluk ödüller bile One Piece dünyasının sıradan insanları için büyük ödüller olarak görülüyor.Shanks-Kaido arası fark 600 milyon
Kaido - Wb arası fark ise 400 milyon
Wb için Kk seviyesi dersek...
Kk seviyesi ile yonkou seviyesi arasında ki farktan daha fazla fark var Kaido ile Shanks arasında
Sevinsem mi üzülsem mi bilemedim.:/Açılmıyor yazıyordu. Fake değildir o.
Bu geçmişe dönüş olduğunda zaten adamın kaptanı olduğunu gördük sen görmedin mi ? Buradaki de adamın kaptanı ama senin anlamak istemediğin kısım adamın seçici olduğuna dair illa birinin WB'ye sözünü geçirdiğine dair bir şeylere inanmak istemen. Buradaki adam da WB'nin kaptanı işte, anlamıyor musun hala ne demek istediğimi ?Bunun dışında hala daha anlatmak istediğini anlayamadım. WB'nin Kaptan'ı varmış işte.
D. Rox mı hani nerde? Atılan sayfada bana Kaido'yu, Big Mom'ı ve Shiki'yi de göstersin , D. Rox'ı da gördüğümüzü kabul edecem. Nasıl bir argümana dayanak sağlamaya çalışıyorsun farkında mısın Ferit?
Her şeyi geçtim atılan sayfada Kaptan'ı olsa bile ne olmuş ben hala anlayamadım. Sandığımdan daha fena çarpmış bu bölüm seni.
Atılan sayfa bu. Aile istediğini söylüyor. Korsan oldum çünkü aile istiyordum anlamına çıkarıyorsan bu neden bir Korsan tayfasına girdiğinin cevabı olmuyor. Korsan oldum sonra da kaptan oldum böylece tayfama gelen kişileri hep benden 20 yaş güçük seçtim böylece ailem oldu baba oldum diye bir amacım vardı diye bir şey söyleyince de komik duruyor.
Muhabbette hep bir aile istediği gerçeği önümüzde ama tam olarak neden korsan olduğu hala bir muamma. Aslında muamma değil Korsan'lıktan elde ettiği parayı da kullanmış bu adam. (Marco onaylı) Korsan oldum aile istiyorum ama Roger ile de dövüşürüm Yonkou da olurum bölgelerim de olur da diyor. Nereden bakarsan bak karmakarışık bir hikaye var. Tekdüze bakamazsın karakterlere.
Bunun dışında hala daha anlatmak istediğini anlayamadım. WB'nin Kaptan'ı varmış işte.
Fakat Shanks KK olmaya en yakın kişi dendiShanks-Kaido arası fark 600 milyon
Kaido - Wb arası fark ise 400 milyon
Wb için Kk seviyesi dersek...
Kk seviyesi ile yonkou seviyesi arasında ki farktan daha fazla fark var Kaido ile Shanks arasında