He tabi ilk dörtlü gibi bir konumda anılmıyordur şu an ama bir kategoriye sokacaksak Teachi Yonko demek en mantıklı olan.Mecazen diyorum ya.
He tabi ilk dörtlü gibi bir konumda anılmıyordur şu an ama bir kategoriye sokacaksak Teachi Yonko demek en mantıklı olan.Mecazen diyorum ya.
Kid niye oturamadı o boş koltuğa ya da Marco neden koruyamadı adaları? Bi güç göstermiş ki dünya bunu görmüş ve yonkou diye anmaya başlamış.E işte boş olan koltuğa oturmuş bu koltuğu savaşarak mı almış hayır o yüzden en güçsüz yonkoudur.Kendini henüz tam olarak kanıtlamadı savaşmamasından kastım budur.Kanıtlayacağı gün de gelecek.
Tabii ki. Benim demem en az ödül = Shanks = en zayıf denip yarı ödüle sahip adamı yoksaymalari.He tabi ilk dörtlü gibi bir konumda anılmıyordur şu an ama bir kategoriye sokacaksak Teachi Yonko demek en mantıklı olan.
4. Yonkou olarak gorulup kabul edilmis olabilir ama odulude gosteriyorki hala kendisini tam anlamiyla kanitlayamamis bir nevi elit bir yonkou degilBahsettiğiniz gibi bir durum söz konusu değil. 2 yıllık zamanda Teach ele geçirdiği adalar ile resmen Yonko olmuş durumda.
https://onepiece.fandom.com/wiki/Yonko
işte diyorum ya en güçsüz yonkou BM diye ama ödülü shanksdan fazla. Ödülde sivil zararlılık da bir etken. Kidd katliam yaptığı için fazla oldu diye açıklama var. Shanksın ılımlı bir adam olmasından ödülü düşük olabilir. Zira goroseilerle görüşmeye gelen bir adamın niye ödülünü çok yüksek yapsınlar ki. Shanks gerek marinefordda olsun gerekse yaptığı icraatlerle denge unsuru olduğunu gösterdi. Diğer yonkoular gibi ani kararlar alıp keyfine göre sağa sola saldıran bir tip değil.Shanks'da sadece 4 lük adamdır diyebilir miyiz ? Ben öyle düşünmüyorum bu bize sık sık gösterildi böyle olmadığı da. Ben şu andan bahsetmiştim Teachin luffy'nin daha gidecek yolun var demesine aynı şekilde onun da daha yolu var çünkü.
X D. Rox imiş. X bilinmeyen anlamında.Rox'un lideri kim?
Kid falan tabi ki oturamaz ama bir yonkou devirip de oturmadı koltuğa kendisinin 2-5 luk bir adam olduğunu kanıtladı da tam bir yonkou olduğunu henüz kanıtlamadı.Teach giderek güçleniyor sadece henüz shanks-wb klasmanına girmedi.Kid niye oturamadı o boş koltuğa ya da Marco neden koruyamadı adaları? Bi güç göstermiş ki dünya bunu görmüş ve yonkou diye anmaya başlamış.
Aynı düşüncedeyiz bu arada teachi unutuyorsun bir yonkou olarak.işte diyorum ya en güçsüz yonkou BM diye ama ödülü shanksdan fazla. Ödülde sivil zararlılık da bir etken. Kidd katliam yaptığı için fazla oldu diye açıklama var. Shanksın ılımlı bir adam olmasından ödülü düşük olabilir. Zira goroseilerle görüşmeye gelen bir adamın niye ödülünü çok yüksek yapsınlar ki. Shanks gerek marinefordda olsun gerekse yaptığı icraatlerle denge unsuru olduğunu gösterdi. Diğer yonkoular gibi ani kararlar alıp keyfine göre sağa sola saldıran bir tip değil.