Panelde başka kimse yok, ikisi kafa göz girmiş.Garp ve Roger'ın, bütün Kayalar Korsanları'nı yenebileceğini düşünenlere sözüm yok.
Rox, Garp ve Roger ile 2vs1 atmış. Rox kaybetmiş ama Garp ve Roger yaralı. Sonra Kaido ve BM bunlara saldırmaya hazırlanırken WB araya girmiş ve bunlara depremi çakmış.Beyaz Bıyık satmış Rox'u. Başka mantıklı bir açıklama getiremiyorum.
Şuan öyle bir halde ki WB, nasıl açıklanırsa açıklansın forumda fena gömülecek.Beyaz Bıyık satmış Rox'u. Başka mantıklı bir açıklama getiremiyorum.
Reis zaten en büyük WB fanlarından biriyim ama böyle bir durumda ben bile güç konusunda savunmam, bana mantıklı gelmiyor şahsen 4v2 olup yenilmeleri. Şimdiye kadar söylenilen her şeyle ters çünkü.Linlin ve Kaido'yu anlarım ama Beyazsakal'ın her durumda çok güçlü olması gerekmiyor mu?
Beyazsakal da belki Smoker gibi sonradan açılmıştır olamaz mı ?Sengoku Kaido'ya çömez, Linlin'e genç muamelesi çekiyor ve şu anki seviyeleri ile o zamanki seviyeleri arasında dünyalar kadar fark var diyor, hadi onlar kurtardı...
Edit: Gerçi bu ikilinin çömezliğinden 4v2 çok da absürt gelmiyor.
Olma ihtimali var.Garp ve Roger'ın, bütün Kayalar Korsanları'nı yenebileceğini düşünenlere sözüm yok.
Kim nereden bakarsa sana göre bana göre ilgi meselesi . Ayrıca diğerleri hakkında zaten konuşmuşyuk diğer birsürü insan mesaj da yazdı biraz geç kalmışsın.Ne olaylar oluyor sen hala Mihawk - Fuji