Şiki şikinin önüne slash atıp havalı bir şekilde "keptınımın işi var sen benimle dövüşeceksin ülen :d" demiştir.Reyli ne boka yarıyor
Şiki şikinin önüne slash atıp havalı bir şekilde "keptınımın işi var sen benimle dövüşeceksin ülen :d" demiştir.Reyli ne boka yarıyor
Garp'ın açısından 2v1 gibi duruyor ama yine de bu senaryo benim için çok anlamsız, WB'nin kaptanını koruması lazım bakalım altından ne çıkacak zaten 4v2 de yenilmişlerse hiç konuşmasınlar yaniSmoker, o zamanki hallerinde Rox>Roger demişti. Ayrıca WB'yi çok gömmeyin bölüm çıkınca üzülürsünüz dedi hatırlarsan. O yüzden 1vs2 daha mantıklı.
Orada da WB durdurmuş olabilir. Smoker'in dediği de budur belki. Bilemedim. 2vs4 de saçma ama ya.
Güç artışı olarak öyle tabi ama bu 2v4 çok fazla kaçar Seri için o yüzden sanmıyorum.Sengoku epey fark varmış gibi bahsetti, şu anki halleri imparator, o zamanlar hadi amiral olsunlar ya da sağ kol... Bu bile önemli bir güç artışı demek.
Kaptan karışmasını istemediyse WB'nin yapabileceği bir şey yok. Dediğin gibi; 2vs4'te yenildilerse, WB'yi 3 hayırla uğurluyoruz. Ancak Babalık'ı her türlü severiz, o ayrı.Garp'ın açısından 2v1 gibi duruyor ama yine de bu senaryo benim için çok anlamsız, WB'nin kaptanını koruması lazım bakalım altından ne çıkacak zaten 4v2 de yenilmişlerse hiç konuşmasınlar yani
Ha WB ister yenilsin ister yenilmesin bizim için her zaman zirvededir
Böyle adamlara kaptan diye birini koyup daha sonra 4v2 yaptılar ama yenildiler demez çünkü şuan Roger ve Garp'tan çok Roks olayını şişiriyor. Yani kaptana karşı 2v1 olması daha mantıklıSengoku Kaido'ya çömez, Linlin'e genç muamelesi çekiyor ve şu anki seviyeleri ile o zamanki seviyeleri arasında dünyalar kadar fark var diyor, hadi onlar kurtardı...
Edit: Gerçi bu ikilinin çömezliğinden 4v2 çok da absürt gelmiyor.
Linlin ve Kaido'yu anlarım ama Beyazsakal'ın her durumda çok güçlü olması gerekmiyor mu?Güç artışı olarak öyle tabi ama bu 2v4 çok fazla kaçar Seri için o yüzden sanmıyorum.