Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 957 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yapma reis bunu başkası yapsaydı buraya gömerdin :D He Roger sonradan postayı koymuştur ama kutsalları korumak için dövüşmek üzücüüüüü :D
Bu seride Roger, Shanks ve Luffy bir şey yaptıysa mutlaka bir açıklaması vardır. Bu adamlar büyük adamlar. Boş yapmayan adamlar. O yüzden bunların ismi bir yerde geçiyorsa o tarafın haklı olduğuna karar verilir.:D Seri 1000'e dayanıyor, ben hala bunu açıklıyorum. Üzüldüm.:(

Kutsal olayında benim açımdan sıkıntı yok ya. Bölüm gelsin belki neden onları koruduğu belli olur.

@Alpamis reis sayfalarca beyazbiyiga sallarken, smokerin verdigi 1 2 bilgiyle nasil 180 derece donebildin :) foruma sadece manga spoileri icin giriyodum, buna dayanamayip yaziyim dedim.

@Alpamis yalnız kimse WB'nin kaptanı yok falan demedi, ben görmedim en azından hele ben hiç söylemedim, şu övülen yönleri nerelermiş de sonradan gitmiş bir söyle bilelim.

Birinin tayfasında olmasını, kutsaj ejderlerin kölelik sistemi kalsın diye marine ile anlaşma yapmasına tercih ederim xD
Daha önce gösterilen flashbackte zaten WB bi tayfada görünüyor, o dönemde bile kaptanı varmış zaten. Boşver WB reyiz ne kadar vursalar da yıkılmaz biliyorsun :a:

Garp çok karizma çıkmış orada. Ortalığın tozunu attırmış.
Acaba WB'nin o zamanlar deprem meyvesi varmıydı? Veya Kaido Ejderha mıydı?

Konulara bakıyoruz herkes isim üzerine güç dengelerini ayarlamaya çalışıyor.Her karakterin giriş gelişme ve zirve dönemi var.Kaçınılmaz bir gerçek bu.Tabiki buna Roger-Kaidou-BeyazBıyık-Koca Ana-..... vb hepsi için geçerli.Misal en basit örnek Luffy.Sadece 2 sene önce ve sonrası arasında bile devasa bir güç farkı var.Misal şu anki Luffy 2 sene önceki Luffy e tek atar.Herhangibir zamandaki Roger i gördüğünüzde son zirve hali aklınıza gelmesin.

Wb fb'de biyiksiz gencliginde zaten bir tayfaya mensuptu. Simdi lafi yapilmadi da simdi mi yapiliyor? :D taa 500bolum onceden tayfaya mensup oldugu belliydi. Niye simdi boyle seyler soylendi(ortaya atildi)anlamadim. Burda tayfada olmasi sorun degil. Roger zamaninda zamanina gore denk olamamasi cikmazi mevcut. Roger ve Wb zamanlarinda denk degildi(zaman derken roger idam edilmeden once) demek ki Wb'in denkligi Roger oldukten sonra dayanan bir olay.

Bu seride Roger, Shanks ve Luffy bir şey yaptıysa mutlaka bir açıklaması vardır. Bu adamlar büyük adamlar. Boş yapmayan adamlar. O yüzden bunların ismi bir yerde geçiyorsa o tarafın haklı olduğuna karar verilir.:D Seri 1000'e dayanıyor, ben hala bunu açıklıyorum. Üzüldüm.:(

Kutsal olayında benim açımdan sıkıntı yok ya. Bölüm gelsin belki neden onları koruduğu belli olur.
Aslında çok basit bir sebebi olabilir. Roger bir korsan ve kendi çıkarı için öyle bir iş yapmıştır. Luffy reis farklı ama o Kutsal ejder tokatlıyor lütfen karıştırmayalım :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 10)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık