Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 957 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tık deniyor genellikle. Rox abimiz Roger'dan daha güçlü bir adam. Beyazbıyık'ın onun adamı olması normal. Niye bunun üzerinden laf atılıyor, onu anlamadım.
Ya laf atılmıyor aslında ama zamanında bazı yönleriyle övülen karakterlerin şimdi o övdükleri yönlerini felç duruma getiren yeni durumlarına ironik bir şekilde hatırlatma getiriliyor. En azından ben öyle yapıyorum. Bir de ne olursa olsun birisinin tayfasına girmesi ister istemez WB'nin karizmayı çiziyor.

Bu arada Rox abimizin yaşını biliyor muyuz?

Akıyor ama kimle? Kutsallar ve Garpla akıyor. Memnun musun yani? Çok ayıp. Hiç yakıştıramadım sana :D
Hep yanlış bilgi aktarıyorsun be Bushido.:(

Kutsallar ile değil. Kutsallar ve onların köleleri için akıyor. Ve aktığı kişi de Garp.

Aslında adamı takdir etmek lazım. Bu dünyada unvan sonra gelir. Korsanmış, devrimciymiş, kutsalmış, köleymiş, ırkmış falan bunlara takılmamak lazım. Onlardan önce bu kişilerin birer birey ve yaşama hakları olduğuna inanmak lazım. Roger da böyle hassas bir abimiz işte. Bireylerin yaşama hakkını her şeyden önde tutuyor.:D

Bölüm gelsin anların o durumu. O kutsallar ya da köleler içinde özel birileri var demek ki.:D

Ya laf atılmıyor aslında ama zamanında bazı yönleriyle övülen karakterlerin şimdi o övdükleri yönlerini felç duruma getiren yeni durumlarına ironik bir şekilde hatırlatma getiriliyor. En azından ben öyle yapıyorum. Bir de ne olursa olsun birisinin tayfasına girmesi ister istemez WB'nin karizmayı çiziyor.

Bu arada Rox abimizin yaşını biliyor muyuz?
Beyazbıyık'ın Birinin tayfasinda olması neden karizmasını çizsin, ben bunu anlamıyorum. Rayleigh, Roger'ın sağ kolu olduğu için karizması çizilmiyor mesela. Beyazbıyık gidip de eften püften bir adamın altına girmemiş ki. Ayrıca övülme sebebi tamamen kart bilgisi. Roger ve Beyazbıyık arasındaki denklik durumu halen geçerli.

Hep yanlış bilgi aktarıyorsun be Bushido.:(

Kutsallar ile değil. Kutsallar ve onların köleleri için akıyor. Ve aktığı kişi de Garp.

Aslında adamı takdir etmek lazım. Bu dünyada unvan sonra gelir. Korsanmış, devrimciymiş, kutsalmış, köleymiş, ırkmış falan bunlara takılmamak lazım. Onlardan önce bu kişilerin birer birey ve yaşama hakları olduğuna inanmak lazım. Roger da böyle hassas bir abimiz işte. Bireylerin yaşama hakkını her şeyden önde tutuyor.:D

Bölüm gelsin anların o durumu. O kutsallar ya da köleler içinde özel birileri var demek ki.:D
Yapma reis bunu başkası yapsaydı buraya gömerdin :D He Roger sonradan postayı koymuştur ama kutsalları korumak için dövüşmek üzücüüüüü :D

Peki bu olay aşağı yukarı 40 yıl önce olduysa ve Rox’un zirve zamanları o zamansa şu an zirve gücünden uzakta olması lazım.Yarısı ceset kokuyordur artık.Rox efendi bu saatten sonra ne işe yarıcak acaba ?

@Alpamis yalnız kimse WB'nin kaptanı yok falan demedi, ben görmedim en azından hele ben hiç söylemedim, şu övülen yönleri nerelermiş de sonradan gitmiş bir söyle bilelim.

Birinin tayfasında olmasını, kutsaj ejderlerin kölelik sistemi kalsın diye marine ile anlaşma yapmasına tercih ederim xD

Beyazbıyık'ın Birinin tayfasinda olması neden karizmasını çizsin, ben bunu anlamıyorum. Rayleigh, Roger'ın sağ kolu olduğu için karizması çizilmiyor mesela. Beyazbıyık gidip de eften püften bir adamın altına girmemiş ki. Ayrıca övülme sebebi tamamen kart bilgisi. Roger ve Beyazbıyık arasındaki denklik durumu halen geçerli.
Rayleigh zaten Roger'ın sağ kolu olmakla karizmasını almış biri. Bu birinin tayfasına girmeyi ben genelde o Kaptan'ın iradesini kabullenmek olarak gördüğüm için WB'ye bu durumu yakıştıramadım. Roger o adama karşı çıkarken WB'nin o kaptan'ın tayfasından olması WB adına - puan oluyor gözümde.

@RedTeroR

Bazı bilgileri manipüle etmeden olduğu gibi yazmak lazım. Roger'ın tam olarak kimle ne gibi bir anlaşma yaptığı belirsiz bir durum. PunkHazard'ta Luffy ile Smoke birlikte iş yapmıştı ama o duruma gelmelerine sebep olan durum yüzünden resmiyete dökülmemiş ama olayların onları bu duruma soktuğu bir ittifak oluşmuştu. Roger ile Denizciler'in daha doğrusu Garp'ın olayı böyle olabilir.

Aynısı Crocodile'da da olmuştu. Hatta bu Dressrosa'da da oldu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 20)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık