Smoker'a göre daha yarısıymış. Okuyucu mu kaybetti Oda, ne etti bilmem ama güzel eylemiş. Aklında teori konusu olanlar bu hafta açıp da zayi etmesin.200'ü rahat görücek gibi.
Smoker'a göre daha yarısıymış. Okuyucu mu kaybetti Oda, ne etti bilmem ama güzel eylemiş. Aklında teori konusu olanlar bu hafta açıp da zayi etmesin.200'ü rahat görücek gibi.
Almayanı dövüyoruz.@Eric Cartman Seneye İzmir tüyapta yonko posterlerini 50 liradan satıyoruz. Var mısın?
Roo'yu savaşırken görmeyi çok istiyorum ya, tam bir manyak çıkacak benceShanks'ın tayfanın ödül dehşet ise hemen tahmin yapalım
Beckman 2
Roo 1.8
Yasopp 1.5
Bu yanlış çeviri. Hatta yanlış çeviri olduğu bilinmesine rağmen, bilenler tarafından hala deniliyor. Korsanfan böyle bir şey işteBen size yıllarca demiştim Shanks en güçsüz Yonkou diye. Rocks çok sağlam toplulukmuş. Kafası çalışmayan güçlü gençleri toplamış hep Rox. Shanks hariç diğer Yonkoular Rox'un iradesini temsil ediyor hala.
Garp'la Roger'ın iş birliği yapması şaşırttı. Ben Sengoku'yla beraber indirmiştir Rocks'u diyordum. Garp Ace'i boşa sahiplenmemiş bu sonuç çıktı ortaya. Hatta Garp'la Roger'ın biz birbirimizi öldürecek noktaya geldik muhabbeti biraz boş muhabbet çıktı bence.
O değil de en kral Yonkou bile Law'ın meyvesini almaya yetmiyor.
Sonuç
Garp, Roger ve Ray birlikte Rox, Kaido, WB ve Big Mom'ı dövmüş.
Teach o. ZehahahahBabalık’a laf söyleyenleri falakaya çekeceğim. Adam İstanbul’u salladı sizin yüzünüzden.
Bu yanlış çeviri. Hatta yanlış çeviri olduğu bilinmesine rağmen, bilenler tarafından hala deniliyor. Korsanfan böyle bir şey işte