BeyazSakal sadece yaşlı bir adam diye moral konuşması yaptığı sıra belliydi. Garp'ın öyle ünvanlarla felan işi olmaz. Girer işini halleder çıkar.Beyazsakal'ın Linlin'in neden içli içli "Garp.." dedikleri belli oldu. Adam bildiğin canavarmış.
Benim şekerim , tansiyonum, kalbim hepsi var. Sağlık söz konusu burada.Ha olm her hafta aynı teklif. Torpilini gözümüze sokuyorsun, olmuyor böyle.
Bu adam ağzıyla kuş tutsa şu zihniyete yaranamaz.Bu bölümden sonra oda ya sağlam küfür etmeyen umarım kalmaz.Resmen okuyucu kesimiyle baya dalga geçiyor.Sen gel yüzlerce çöp bölümlerle oyala arada 1-2 bölümde yığınla bilgi ver.Ciddiyim aşırı sinirlendim.Bunu yapacağına her bölüm ufak dozlarla bilgi versen nolur.
İkna oldum. Ama senin için böylesi daha iyi. Azar azar dozlarla alıştırmak lazım seni.Benim şekerim , tansiyonum, kalbim hepsi var. Sağlık söz konusu burada.
Aynen öyle. +1Bu adam ağzıyla kuş tutsa şu zihniyete yaranamaz.
Kaido ve Big Mom'ın durumu neyi değiştiriyor. Kaido ödül olarak önde zaten. Jack'i ele alırsak; Kaptan etkisi+ kendi oluşturduğu tehlike durumu var. Gidip başka ölkede katliam yapması gibi.... Benim açımdan sıkıntı yok yani. Shanks olayında her şey net değil ki daha. O yüzden onun üzerinden bir şey söyleyemem.Kaido ile BMnin ödülü neredeyse aynı. En düşük ödüllü Shanksin adamlarinin en yüksek ödülü olduğu imasi var. Nasıl aynı örnek?
Dressrosa'da örneği vardı. Hatta Oda orayı örnek vermişti. 50 ya da 100 fark etmez benim için.O kadar abartı bir fark yaratacak olsa bu durum, emin ol örneğini görürdük.
Kardeşim sen bu seride istediğini asla bulamayacaksın. En iyi bırak gitsinBu bölümden sonra oda ya sağlam küfür etmeyen umarım kalmaz.Resmen okuyucu kesimiyle baya dalga geçiyor.Sen gel yüzlerce çöp bölümlerle oyala arada 1-2 bölümde yığınla bilgi ver.Ciddiyim aşırı sinirlendim.Bunu yapacağına her bölüm ufak dozlarla bilgi versen nolur.