Yalan haber yayma yalançı, bak adamlar kapışmış zamanında belgeler var belgeler...Tek kollu biri ile dövüş yapmayacağını söyledi Mihawk. Yani bunlar on seneden daha uzun süredir karşılaşmamış.
Vivre card saçmalıklarına hiç inanmayın demiştik, fan yapımı şeyleri önümüze gerçek öz bilgiymiş gibi sunmaya çalıştılar. Bir sürü çelişen bilgi mevcuttu halbuki.Shanks 6 yıldır yonkou imiş he. Vivre cardların hiçbir geçerliliği olmadığını net bir şekilde gösteriyor bu bölüm bize. Ayrıca Shanks'ın tayfası için en dengeli ve yenilmez tayfa denmiş. Galiba diğer yonkou faydalarından daha güçlü Shanks'ın tayfa.
Ben Rox Korsanları'nı şöyle düşünüyorum şimdi:Hahaha:
"Sengoku: Kaido and Big Mom, it is true that they used to be on the same ship, however, their current strength is on a whole different level than it is 38 years ago. If the information on their “alliance” is true,"
Dedik dedik, yok amiraldi accık atladı yonko olmuşlardır dendi. He abi adam 25 yaşında amiral gücündeydi, 30'una gelince bi anda Yonko oldu.
Aha bak bizzat Sengoku diyor, 38 yıl öncesine göre hayvani bir güç farkları var diye.
From now on, we’ll not be able to use the “Warlords” against the “Four Emperors”!! Whether the choice of omitting those poisonous ones is correct or not, is depended on the future work of SSG, the special science corp of Marine.Mihowk için zamana bıraktık her şeyi Reis için kan alacaz kan ama ilerde
Ona lafım yok canım. Ben sadece Shanks hala adama o şekil yaklaşıyor diye dedim. Yani ben yonko’yum sen kimsin gibi bir şey yok sanırımTek kollu biri ile dövüş yapmayacağını söyledi Mihawk. Yani bunlar on seneden daha uzun süredir karşılaşmamış.
Roger, ''Kutsalların köpeği,'' diyebilir miyiz?Roger, Kutsal Ejder koruması çıktı. Keşke Denizci olaydı.
Tek avuntu bu kaldı sanırım.Ona lafım yok canım. Ben sadece Shanks hala adama o şekil yaklaşıyor diye dedim. Yani ben yonko’yum sen kimsin gibi bir şey yok sanırım