Hiçbir şey de yapamazlar hele ki gönderdikleri bu seviyedeki adamlarlaYa biraz saçmaladı aslında. denizciler sanki tüm korsanları darlıyormuş gibi schilerin peşine adam göndermişlerresmen rezillik birisini bile yakalayamazlar.

Hiçbir şey de yapamazlar hele ki gönderdikleri bu seviyedeki adamlarlaYa biraz saçmaladı aslında. denizciler sanki tüm korsanları darlıyormuş gibi schilerin peşine adam göndermişlerresmen rezillik birisini bile yakalayamazlar.
Diğer korsanların aksine yerleşkeleri olan korsanlar bunlar, yerleri ortada. O yüzden bana o kadar abes gelmedi. (Weevil hariç)Ya biraz saçmaladı aslında. denizciler sanki tüm korsanları darlıyormuş gibi schilerin peşine adam göndermişlerresmen rezillik birisini bile yakalayamazlar.
Hiçbir şey de yapamazlar hele ki gönderdikleri bu seviyedeki adamlarlasonunda orta yolda buluştuk burada bırakalım asfdsgdf
Mİhawk'ın peşine adam yolluyon eyvallah da adadaki maymunlar o denizcileri maymun eder. Hancock desen öyle, tüm klanı haki kullanıyor. wevil ayrı hayvan. Buggynin yanında impeldownın yarısı var. Bunları sıradan denizciler yakalayamaz. Buggy'nin tayfası bile koramirali alır. O zaman ya yakalama timi kurucan tek tek herkesin peşine yollayacan başına da köramirali koyacan ceza olarakDiğer korsanların aksine yerleşkeleri olan korsanlar bunlar, yerleri ortada. O yüzden bana o kadar abes gelmedi. (Weevil hariç)
Valla benim saygımı kazandı. Hem çeki de kabul etmedi, kuş şaşırtıyor
Bir de şu fikir adamı kavramını rafa mı kaldırsak artık ne bu olaydan sonraElin gazeteci kuşu bile çıplak elle CP ajanı dövüyor. Bi oluşumun başında olduğundan otomatikman bi güç seviyesi sahibi oluyor. Spandam tek istisnası olarak kalacak herhalde bunun, zaten özel bi durumdu onunki.
Ajan çok kolay bir bağlantıydı yav. Görür görmez tanıdım adamı zaten. Ben forum da tanıyordur diye düşünüyordum.Gerçek gazetecilik budur. Helal olsun.
Bu arada söylediğin şeyi Artur da yazmış. Aynı kişi misiniz? :d Şu ajanı
Bu yüzden analiz istiyok. Görülmeyen yerleri goruyon diye![]()
Reyiz döktürüyor. Fuuu fuuu.
![]()
Orasına ben karışmayayım.
Ajan çok kolay bir bağlantıydı yav. Görür görmez tanıdım adamı zaten. Ben forum da tanıyordur diye düşünüyordum.
Reyiz döktürüyor. Fuuu fuuu.