Kılıcı nasıl çektiği sorunsalı da var.Mihawk bu kılıçla nasıl oturuyor? Bana göre en büyük gizem bu olmalı :d
Kılıcı nasıl çektiği sorunsalı da var.Mihawk bu kılıçla nasıl oturuyor? Bana göre en büyük gizem bu olmalı :d
Başıma ağrı girdi.E ama yerinde duruyorsun. Bu Mihawk'ın işi gücü yalan dolan palavra.
En büyük sıkıntıda olan kişi Hancock zaten. Üstüne bir de Koby'nin gittiği bilgisi geldi. Özellikle bunun belirtilmesi garipti. Hancock için tehlike çanları çalıyor.Kılıcın denk geldiği yeri delmiştir önceden. Kılıcın boyutunun Mihawk'ın gündelik hayatına olan etkisini ve o kılıcı hafif eğilerek nasıl çektiğinin tartışıldığı bir konu bile vardı lan eskiden. Oda bu kadar düşünmüyordur bu mevzuları, keşke düşünse ama.
O değil de Hancock beybisi ve halkına çok yazık oldu gidecek yerleri yok orada kurulu düzenleri var o ada zaten onlara ait. Gelen filoyu tokatlayıp gönderdikten sonra bir sonraki sefer daha büyük bir filo ve amiral gelmeyeceğinin garantisi yok.
Mihawkçılar rahatsız. Adamda gözlem haki sıfır. Hareket ettiğini sanıyor.Başıma ağrı girdi.
Hayır. O kadar hızlı hareket ediyor ki, hareketsiz gibi görünüyor.Mihawkçılar rahatsız. Adamda gözlem haki sıfır. Hareket ettiğini sanıyor.
O bildiğin mangaka uydurması yalnız ya. Ajan diye eski tümamiral olduğu bilinen ve açık açık söylenen birini yollamak? Saçmalık.Bölümü spoiler’a bakmadan okumak çok güzeldi.
Coby’nin Drake’in adamı olmasına sevindim.
Bizim sivaslı ajan çıktı yakışıır.
Ulan insan hiç meslektaşına vurur mu
Hadi ace ateş filan bir şekilde botunu hareket ettiriyor bu adam nasıl hareket ettiriyor teknesini?Mihawk bu kılıçla nasıl oturuyor? Bana göre en büyük gizem bu olmalı :d
Mihawk bu kılıçla nasıl oturuyor? Bana göre en büyük gizem bu olmalı :d