Bölümü spoiler’a bakmadan okumak çok güzeldi.
Coby’nin Drake’in adamı olmasına sevindim.
Bizim sivaslı ajan çıktı yakışıır.
Ulan insan hiç meslektaşına vurur mu
Mihawk’a kıytırık kıytırık adamlar yollamışlar hahahaha. O gemilerin birinde fuji yoksa ben Mihawk olsam oturup ağlardım.
Neyse Mihawk o gemileri kesince ohaa çok güjlüü denir artık.
Buggy reis vur kaç taktiği yaparak yine gönülleri fethedecek.
Weevil’in yanına da kalkanla gitmişler woow aman Allahım napcaz şimdi kalkan var o yüzden weevil kesin yenilecek(!)
Hancock hanım da iyi konuştu eferim. Senin için koby geliyor dikkat et sksısskdk.
Ja neden bu işi ciddiye almıyorlar anlamıyorum.
Fuji toplantıda neden cobra ve riku ile konuştuğu şimdi anlaşıldı adam hedefine ulaştı. Bu bölüm Fujitora’nın zaferidir.
Değinmeyecek kadar bariz bir şey aslında ama yinede inanan olursa diye söylüyorum Sabo Ölmedi.
Son olarak zehahaha
Coby’nin Drake’in adamı olmasına sevindim.
Bizim sivaslı ajan çıktı yakışıır.
Ulan insan hiç meslektaşına vurur mu
Mihawk’a kıytırık kıytırık adamlar yollamışlar hahahaha. O gemilerin birinde fuji yoksa ben Mihawk olsam oturup ağlardım.
Neyse Mihawk o gemileri kesince ohaa çok güjlüü denir artık.
Buggy reis vur kaç taktiği yaparak yine gönülleri fethedecek.
Weevil’in yanına da kalkanla gitmişler woow aman Allahım napcaz şimdi kalkan var o yüzden weevil kesin yenilecek(!)
Hancock hanım da iyi konuştu eferim. Senin için koby geliyor dikkat et sksısskdk.
Ja neden bu işi ciddiye almıyorlar anlamıyorum.
Fuji toplantıda neden cobra ve riku ile konuştuğu şimdi anlaşıldı adam hedefine ulaştı. Bu bölüm Fujitora’nın zaferidir.
Değinmeyecek kadar bariz bir şey aslında ama yinede inanan olursa diye söylüyorum Sabo Ölmedi.
Son olarak zehahaha