Finalde çıksın milleti dağıtsın luffyde düşmandan arındırılmış KK tahtına oturup hancock ile düğün hazırlıklarını başlatsın oh ne ala memleket.Bence Zoro komple Wanoda kalsın.
Finalde çıksın milleti dağıtsın luffyde düşmandan arındırılmış KK tahtına oturup hancock ile düğün hazırlıklarını başlatsın oh ne ala memleket.Bence Zoro komple Wanoda kalsın.
Sen öyle düşünüyorsan bir şey diyemem ama 2.Ryuma olabilecek bir potansiyelin Luffy’e çok yakın o kulvarlarda olması lazım benceamiral+ yeterlidir. Digeri abartidir.
Senin aklinda ki kk plani tum seriyi yerle bir ederSen öyle düşünüyorsan bir şey diyemem ama 2.Ryuma olabilecek bir potansiyelin Luffy’e çok yakın o kulvarlarda olması lazım bence
Kk’nin biraz altı diyelim canım tabi Ryuma için demiyorum Zoro için diyorum yanlış yerlere çekilmesin hahahah.Senin aklinda ki kk plani tum seriyi yerle bir eder
LuffyHahahaha Kk’nin biraz altı diyelim canım.
1-Luffy
2-Zoro/Kid
Şöyle bir şey gayet güzel olur
Bence seri Roger Rayleigh Whitebeard Shiki seviye farkından değişmezKk’nin biraz altı diyelim canım tabi Ryuma için demiyorum Zoro için diyorum yanlış yerlere çekilmesin hahahah.
1-Luffy
2-Zoro/Kid
Buna katılırım evet. Zoro'nun yarısından çoğu da iradedir Beklenen zaman geldi DnS, 3-5 bölüm önce "kılıç koklayanlar ağlamakta" diyenlere tokat niteliğinde bölüm çıktı.Ya tam olarak yansıtmaz demek de olmaz belki. Wado'yu verilmiş söz ve bu sözün arkasındaki irade olarak da yorumlayabiliriz. Yani Zoro'nun gücünün irade kısmı Wado, şeytani yönü Kitetsu'ları ve Enma gibi kılıçlar aslında. İrade 1, güç kısmı 2 gibi kılıç sayısı olarak.
2 Law.Kk’nin biraz altı diyelim canım tabi Ryuma için demiyorum Zoro için diyorum yanlış yerlere çekilmesin hahahah.
1-Luffy
2-Zoro/Kid