O niyetle söylemiş olup ilerde 4 kılıç kullanacağının mesajı verilmiş olabilir mi dicem ama neresiyle tutacak.Luffy hakaret etmek istedi dört kılıç diyerek.
O niyetle söylemiş olup ilerde 4 kılıç kullanacağının mesajı verilmiş olabilir mi dicem ama neresiyle tutacak.Luffy hakaret etmek istedi dört kılıç diyerek.
7 tumen ne ara 3 tumeni alir oldu? Bir 5 ve 4 tumeni alsin ondan sonra Jack'e gonder.Son dövüşte Luffy ve diğerleri ile Kaido’ya girecek. Ondan önce ne olur bilemem ama ondan önce King gibi biri ile dövüşüp sonra Kaido’ya giremez. İşte Jack güEl olurdu ondan önce ama bakalım ne olacak.
Hahahah daha yeni gelebildim. Bir Zoro’cu olarak bizler Zoro gibi Wado’nun değerini bilmeliyiz bence de çok uzamış bu tartışmaSen nerelerdeydin be Bushido. SlashofMihawk'ın hakkından gelirdin bu kadar uğraşmamış olurduk. Dediklerine katılıyorum, gerçi tartışma çok uzadı. Çoğumuz aynı şeyi söyleyip duruyoruz zaten.
Zoro şuan 7 tümense bu tayfa KK olamaz. Bak önce ki KK’nin tayfasına canavar dolu7 tumen ne ara 3 tumeni alir oldu? Bir 5 ve 4 tumeni alsin ondan sonra Jack'e gonder.
3 4 arc var bu arc 3.tumen diger arc sag kol diger arc amiral. Yetmez mi?Zoro şuan 7 tümense bu tayfa KK olamaz. Bak önce ki KK’nin tayfasına canavar dolu
Ağzına iki tane alır biri sağa bakar diğeri solaO niyetle söylemiş olup ilerde 4 kılıç kullanacağının mesajı verilmiş olabilir mi dicem ama neresiyle tutacak.
Yetmez Zoro’nun potansiyeli ve varacağı nokta bence daha üst yerlerde olmalı. Sidikli Coby bile Amiral olacak öyle düşün3 4 arc var bu arc 3.tumen diger arc sag kol diger arc amiral. Yetmez mi?
Komik olurdu ya. 3'ten fazlasını şimdi düşününce Zoro'ya oturtamadım. Alışmışız.Ağzına iki tane alır biri sağa bakar diğeri sola
amiral+ yeterlidir. Digeri abartidir.Yetmez Zoro’nun potansiyeli ve varacağı nokta bence daha üst yerlerde olmalı. Sidikli Coby bile Amiral olacak öyle düşün