Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 951: Tantana

Bölüm nasıldı?

• Kullanılan toplam oy
    213
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bil bakalım seride kimin lakabı yok. Sabo the amiral slayer skdkdkkd

Biraz tinercilik yapalım.

Ben de bir perde kapanışı bekliyorum. Son perde kapandığında Dragon çıkar. Vites atlayarak gidecek bence Oda perdeler arası.
Ah Dragonda gözüksün ödülüyle yeter
Hawkins savunulmuyor. "Law beni oldurur" cumlesini elin çöpü bile kullanmaz. Hawkins Kizaru'dan korkmuyor onun baya altinda olan kisiden mi korkacak? Az mantik lutfen.

Belki de Kaido’ya karşı bir ittifak oluştururlar.Harika olurdu.Ama Kid tam anlamıyla ittifaktan vazgeçerdi

Wb Shanks kısmını o kadar güzel anlatmıssın ki, tam icimden gecen sey :D

Aynı ekipte oldukları netleşti işin en azından bu kısmından emin olabiliyoruz artık.

Hawkins ve Law olayı yine havada kaldı, birlikteler mi değiller mi belli değil.

Bizim ufak daimyo galiba ölmüş, ben her şeye rağmen ölmez diye umuyordum şaşırdım doğrusu.

Sanji gene boş yapıyor, az laf çok iş :bilmem:

Son sayfada korkanların arasında King ve Jack yok Queen tam bir embesil çıktı, yada ben diğer ikiliyi göremedim.

Bu çarpışmanın Shanks ve WB sahnesinin bire bir aynı şekliyle çizilmesi çok saçma geldi bana, eğer bir gelenek falan değilse bire bir yaptığı şeyin kopyası olmuş. En azından farklı bir açıdan çarpıştırsaydın bu nedir ya :oleyo2:

Uzun zamandan sonra iyiye oy attım fena değildi bölüm :good:

WB- Kid
Shanks- Luffy
BM- X drake
Kaidou- Urouge
Bb- Law+Hafif Luffy.

Bence imparatorların şuanki jenarasyonla kıyaslayınca durumu, kişilik güç dengesi vs. buna benzer şekilde. Time skip olmadan önce ki halleri tabii.

Yani BM potansiyelli bir kadınmış Bonney’in aksine. Yonkou’ların arasındaki muhabbettin daha değişik olmasını beklerdim bu arada. Daha ciddili. Luffy ve diğerlerinin arasındaki şeyin ortalığı yakıp yıkan versiyonu gibi.

Son düzenleme:
Kaido ve Big Mom Luffy nin hapiste olmadığını öğrenince ne yapıcaklar.
Big Mom o kelepçelerden nasıl çıkamadı. Luffy Yonko olmamasına rağmen çıkardı bunlar çıkaramıyor.
Açılışa göre Luffy yine Hapishaneye girecek :(

Sırf Kaiodu ile Bm muhabbet çevirseler sonraki bölüm ne bilgiler elde ederiz. Varsa yoksa gizem bıktım artık cevap istiyorum cevap :(

Kaido ve Big Mom Luffy nin hapiste olmadığını öğrenince ne yapıcaklar.
Big Mom o kelepçelerden nasıl çıkamadı. Luffy Yonko olmamasına rağmen çıkardı bunlar çıkaramıyor.
Açılışa göre Luffy yine Hapishaneye girecek :(
Mom'un kelepçeleri Deniz Taşından yapılmıştı. Luffy daha önce Deniz taşından yapılma bir şeyi parçalamadı hatta seri içinde kimse yapmadı.

Olurda Law , Lütfülere yan çizerse rahat etkisiz hale getirebilir bizimkileri. Umarım öyle bir sahne olur ve Kidd reis gelip olaya el atıp işte bu yüzden ittifaklardan nefret ediyorum diye karizma kassa mükemmel olur. Sonuçta yeni Beyazsakal olarak bakıyoruz bir çoğumuz :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 17)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık