Zoro Orochi'den sonra King'e dalacak.Bu Jack ile Zoro nerede karşılaşacak yahu. Jack de adada. Ulen bir ihtimal gyukimarunun yanına giderken Jacke görev verirler git şunu yakala diye düşünüyorduk o da yalan oldu galiba.
Zoro Orochi'den sonra King'e dalacak.Bu Jack ile Zoro nerede karşılaşacak yahu. Jack de adada. Ulen bir ihtimal gyukimarunun yanına giderken Jacke görev verirler git şunu yakala diye düşünüyorduk o da yalan oldu galiba.
Zoro hızını alamayıp Kaido ve Linlin'e de dalacak.Zoro Orochi'den sonra King'e dalacak.
İyi kadın. Bir sorun yok.Zoro hızını alamayıp Kaido ve Linlin'e de dalacak.
O değil de Oda'nın Sanji'yi Shinobu ile gezdirmesine ne diyorsun?
Shinobu ölse keşke.
Hiç şaşırtmıyorsun niga, hiç.İyi kadın. Bir sorun yok.
Kanatları normaline göre büyük olmasa Skypiea'lı derdim...King kayıp yüzyılda yok edilen krallığın ırkından olabilir mi acaba? O kadar yıl yaşamış olması bir şekilde ölümsüzlükle, zamanda yolculukla vs açıklanabilir belki.
Hain çıksa tadından yenmez ya. Ne şekilde olduğunu net bilemesekte Hawkins'i ikna edip ekibinin vodo bebeklerini serbest bıraktığında Law istese hepsiyle kaçabilirdi. Demek ki planı için hapiste kalması gerek.Shinobu ölse keşke.
Aslında asıl Hainin 9 kından olmasını isterim. Daha güzel olur. Ama Shinobu ölecekse varsın hain olsun.Hain çıksa tadından yenmez ya. Ne şekilde olduğunu net bilemesekte Hawkins'i ikna edip ekibinin vodo bebeklerini serbest bıraktığında Law istese hepsiyle kaçabilirdi. Demek ki planı için hapiste kalması gerek.
Law, haini ortaya çıkarmak için bu yola girdiyse şüphelendiği biri vardır. O da bir araya geldiklerinden biri olmalı. Shinobu, Neko, Ino gibi gibi. 9 kının tamamını tanıdığını sanmıyorum.Aslında asıl Hainin 9 kından olmasını isterim. Daha güzel olur. Ama Shinobu ölecekse varsın hain olsun.
Ya da "ordum Wano'ya saldırmak için telefonumu bekliyor."
82 Kuri, 83 Udon..Bir gece ansızın gelebiliriz.
-Akagami no Shanks