valla Luffy'e yardım lazım bu kendini aşmakla çözülmezLuffy'nin aşması gerek.
valla Luffy'e yardım lazım bu kendini aşmakla çözülmezLuffy'nin aşması gerek.
Aynen, hiçbir imparatoru görmedi şimdiye kadar.Zoro da bigmomı daha hiç görmedi galiba. Kaidoyu da galiba hiç görmedi. Allah bilir görse tanımaz Orochi varmış bölümde belki o ronin bana saldırdı deyip zoro samayı da gösterir.
Şu an Wano'da iki tane badass var. Biri Kaido diğeri Big Mom. Bunlara denk bir üçüncü badass Luffy cıkmalı ortaya.valla Luffy'e yardım lazım bu kendini aşmakla çözülmez
Hawkins olayını bilmeden kurtarmislardirBen anlamadım ya. Bepolar kurtuluyorsa Law nasıl niye niçun yakalanıyor. Alen dolen bir işler dönüyor ama hayırlısı.
Teachi gördü ama o da yonoo değildi.Aynen, hiçbir imparatoru görmedi şimdiye kadar.
Öyle gösterse n'olur, bir şeyler yapması lazım.
Law zeki çocuk o gülüş boş gülüş değil indircek saman çocuğu.Ben anlamadım ya. Bepolar kurtuluyorsa Law nasıl niye niçun yakalanıyor. Alen dolen bir işler dönüyor ama hayırlısı.
Hala tehlikede olmalılar ki Hawkins görmüştür. Bepoların kurtulduğunu, vodo bebeği olsalar tehdit savururdu yine. Acaba onları sal beni yakala tekniği gibi basit bir şeye mi kaçıldı.Hawkins olayını bilmeden kurtarmislardir
Öyle umuyorum, artık oda bir şeyler yapmalı.Law zeki çocuk o gülüş boş gülüş değil indircek saman çocuğu.
Rayleigh de eski komutan.Teachi gördü ama o da yonoo değildi.
Ace dışı komutan da görmedi sanırım
Umarım biraz uzun izleriz onları. Yonkou vs. si heyecanlanıyor insan.Resim yok mu ya big mom kaido ya vurdumu olamazzz xD