Ben Zoro'ya bişiy demedim ki.Zoro'nun orada kadın, erkek diye ayrım yaptığı mı düşünülüyor gerçekten?
Zoro'nun kendini koruma kapasitesine sahip kaç kişiyi koruduğunu gördünüz. Adam güçlü diye korumuyor.
Ben Zoro'ya bişiy demedim ki.Zoro'nun orada kadın, erkek diye ayrım yaptığı mı düşünülüyor gerçekten?
Zoro'nun kendini koruma kapasitesine sahip kaç kişiyi koruduğunu gördünüz. Adam güçlü diye korumuyor.
Japonlarda 5 perde diye yazışmıştı burda bir yerde ben onun yalancısıyım valla.Dövüşler üçüncü perdeyi kapsar. Dördüncü perdeyse kapanış olur diye düşününce mantıklı bence.
Build-up'a devam beş perdeyse. Karakter enflasyonundan dolayı bitmez bu ark artık.Japonlarda 5 perde diye yazışmıştı burda bir yerde ben onun yalancısıyım valla.
https://jaiminisbox.com/reader/read/one-piece-2/en/0/948/page/1Ben bölümü hala okuyamadım. İlk mesajdaki link açılmıyor.
Yardımcı olabilecek olan
Bu arada bölüme laf edenlere . Reyiz ortaya çıkmış, tabiki bölüm 'iyi'dir.
Bu çok yerde aleyhine olur bak, emin misin?Delikanlılık kitabi madde 1: Erkek, erkeği korumaz, yanlış anlaşılmalara sebep olabilir
Chopper tatlı mı ki? Ne alakası var.Çirkin tatlısı Kappa :d2. Bir çoppa mı istiyon tatlı diye
Choppi tatlı yav.Chopper tatlı mı ki? Ne alakası var.Çirkin tatlısı Kappa :d
Ben 1 ay öncesine kadar bekliyordum. Udon bölümleri sıkıcıydı.Bölüm güzeldi ama artık sanki one piece i eski heyecanla beklemiyorum.