2. Bir çoppa mı istiyon tatlı diyeLuffy elemanlara zarar vermek istemiyor, bu bariz değil mi? Neyin tatavasını yapıyorsun anlamadım.
Ayrıca, Kawamatsu aşırı tatlı bi' şey lan. İnş tayfaya katılır.
2. Bir çoppa mı istiyon tatlı diyeLuffy elemanlara zarar vermek istemiyor, bu bariz değil mi? Neyin tatavasını yapıyorsun anlamadım.
Ayrıca, Kawamatsu aşırı tatlı bi' şey lan. İnş tayfaya katılır.
Erkeği neden korumuyor? Erkek tanrının gayrimeşru çocuğu mu?Kiku'nun erkek oğlu erkek çıkması bazı anti-zoroculara kapak olsun. Neymiş Zoro kadını korumamışmış... Hadi ya!! Nerede kadın? Zoro tek gözüyle onun erkek olduğunu anlamıştı okuyucular kadın diye kendini boşuna yıprattı.
Delikanlılık kitabi madde 1: Erkek, erkeği korumaz, yanlış anlaşılmalara sebep olabilirErkeği neden korumuyor?
Yoo niye. Ben kimseyi korumak durumunda değilim mesela, kimse de beni korumak durumunda değil. Ama sırf kadın diye koruyorsa erkek diye de korusun.Delikanlılık kitabi madde 1, Erkek, erkeği korumaz, yanlış anlaşılmalara sebep olabilir
Ne kaidosu daha 2. Perde kapanmadı. Bunun 3ü var 4ü var sonra kaido. Daha denkleme yeni aktörler katılacak daha neler neler olucak.Kiku'nun erkek oğlu erkek çıkması bazı anti-zoroculara kapak olsun. Neymiş Zoro kadını korumamışmış... Hadi ya!! Nerede kadın? Zoro tek gözüyle onun erkek olduğunu anlamıştı okuyucular kadın diye kendini boşuna yıprattı. Zoro, Sanji değil her uzun saçlıya kadın diye atlamıyor doğal olarak. Zoro'nun hak ettiği iade-i itibar çok önemli. Zoro kadını korumamış diye ne saldırılmıştı. Neyse gördük gerçekleri Zoro gerekirse kadın korur fakat erkek korumaz.
Bölüm genel olarak çok doluydu diyalog ağırlıklıydı fakat beğendim ben. Bizimkiler güç kazanmaya başladı kartlar yeniden dağıtılıyor mis gibi. Gelecek sayı hapishane aksiyonunun sonu olur diye umuyorum. Ondan sonrası taraflar toplanır biraz dilenilir sonra Kaido'ya doğru yol alınır. Luffy power-upını aldı zaten yanına da Kappa'yla dedeyi aldı gerisi aksiyon.
Zoro'nun orada kadın, erkek diye ayrım yaptığı mı düşünülüyor gerçekten?Yoo niye. Ben kimseyi korumak durumunda değilim mesela, kimse de beni korumak durumunda değil. Ama sırf kadın diye koruyorsa erkek diye de korusun.
Dövüşler üçüncü perdeyi kapsar. Dördüncü perdeyse kapanış olur diye düşününce mantıklı bence.Ne kaidosu daha 2. Perde kapanmadı. Bunun 3ü var 4ü var sonra kaido. Daha denkleme yeni aktörler katılacak daha neler neler olucak.