Olabilir. Sıfırı biliyoruz.
Olabilir. Sıfırı biliyoruz.
Bu gidişle gövdesi Zoro'yu geçer.Luffy'nin yediği yemeklerde steroid vardı galiba. Taş kıra kıra şişmeye başladı.
Bilemem onu da, sonraki arc eski haline geri döner. Zaman atlaması sonrası bile daha çocuksu bir tiple gelmişti.Bu gidişle gövdesi Zoro'yu geçer.
Öyle her yonkou karşısına çıktığında gövdesi şişip şişip sonra küçülecekse işimiz var. Blackbeard'un Luffy'ye uygun madeni olduğunu düşünmüyorum.Bilemem onu da, sonraki arc eski haline geri döner. Zaman atlaması sonrası bile daha çocuksu bir tiple gelmişti.
Zoro'dan daha kalın şu an. Garp'ın torunu sonuçta.Luffy'nin yediği yemeklerde steroid vardı galiba. Taş kıra kıra şişmeye başladı.
Şu anlık o zor. Bu konuda geri tutmam en azından. Bu şekilde şişmesi iyi gerçi. Tamam, çocuksu yanını hala tutması Luffy'ye yakışıyor. Ancak görünüş olarak biraz taşıyacağı unvanın ağırlığı vermeliydi. bu açıdan güzel oldu.Zoro'dan daha kalın şu an. Garp'ın torunu sonuçta.
Bilemiyorum. Daha fazlasını yapmaz diyelim o zaman.Öyle her yonkou karşısına çıktığında gövdesi şişip şişip sonra küçülecekse işimiz var. Blackbeard'un Luffy'ye uygun madeni olduğunu düşünmüyorum.
Bence yonkouların karşısına geçtiğinde güçlendiğini gösterebilmek için bu kadar ufaltmıştı Luffy'yi. Gene küçültmez.
Atın sahneleri karşılaştırak.Şu anlık o zor. Bu konuda geri tutmam en azından. Bu şekilde şişmesi iyi gerçi. Tamam, çocuksu yanını hala tutması Luffy'ye yakışıyor. Ancak görünüş olarak biraz taşıyacağı unvanın ağırlığı vermeliydi. bu açıdan güzel oldu.
Bilemiyorum. Daha fazlasını yapmaz diyelim o zaman.
Ne gerek var? Herif lastik la!Atın sahneleri karşılaştırak.
Bu bölümdeki hali çok sıradan ama Snake hali iyi hatta çok iyi, hakkını yememek lazımNe gerek var? Herif lastik la!