Chapter 946 Queen vs O- Lin
Big Mom Queen'i yere çarpar ve Oshirukoyu bana getir seni lanet kertenkele diye bağırır.
Queen, BM kendisine kertenkele diye seslendiği için öfkelenir ve bana nasıl öyle seslenirsin diye karşılık verir.
O-Lin 2 hareket ile Queen'i yener.
Kid ve Killer savaştan etkilenirler fakat şükür ki bu sayede sudan çıkarlar.
Canavar Korsanları, Queen'in yenildiğini gördükten sonra, Kaido ile etkileşime geçmeye karar verir. Fakat iletişim sistemi harap olmuştur bu yüzden Onigashima ile bağlantı kuramazlar.
Sahne, Udon Yönetim Kulesine döner. Raizou çoktan Kawamatsu'nun kelepçelerinin anahtarını çalmak için içeri sızmıştır. Caribou ona iletişim sistemini zayıf noktasını söyler böylece Raizou iletişim sistemini çökertir.
Sahne yeniden O-Lin'e döner. İçindeki Oshiruko'ların olduğu kabı başarılı bir şekilde ele geçiren O lin onu açar ve boş olduğunu görür.
Luffy'nin ağzından şu kelimeler dökülür: Oshiruko çok iyiydi.
Big Mom döner ve Luffy'e saldırır.
Luffy ringin kenarına sürüklenir ve Bİg Mom'a eğer düşersem ölürüm bu yüzden daha fazla geri duramam diye söylenir.
Big Mom: Big Mom da kim ve sen kimsin ?!
Big Mom'ın hafızasının geri gelmediği ortaya çıkar, O-lin oshirukoları alıp böylece onları kendisini kurtaran köylülerle paylaşacaktı imiş.
Kızmış Big Mom , Hyoguro ve Luffy'i ringten dışar savurur. Luffy tam zamanında kelepçeleri çıkarır ve güvenli bir şekilde iniş yapar.
Big Mom'ın ne kadar korkunç olduğunu bilen Luffy Hyo'yu da alıp koşmayı dener, fakat Hyo amca reddeder ve tam da Big Mom'ın önünde dikilir.
Hyo amca anca ölüm kalım meselelerinde becerilerin gelişir diye nutuk çeker.
Luffy de kaçmaktan vazgeçer ve Yaşlı Emice Hyo'yu korumak için kafa kafaya Big Mom ile yüzleşmeyre karar verir ve
COME! YONKOU der.