Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 946: Queen, O-Lin'e Karşı

Bölüm Nasıldı?

• Kullanılan toplam oy
    182
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Wano nun arc sonunda kurtulması gerek bunun içinde Kaidonun bir şekilde yenilmesine kesin gözüyle bakıyorum. Nasıl yenileceğine gelirsek bigmom mu devirir luffy ve zoro mu devirir yoksa dışardan destek olarak shanks veya Dragon mu gelip devirir bilemem.

Shanks in gelme ihtimalini yüksek görüyorum ben. Sonuçta luffy nin 2 yonkou ya karşı durabilecegini düşünmez bence.

Dragon ve ekibide gelebilir. Sabo luffy nin bana ihtiyacı var deyip yola koyulMuştur ardından Dragon saboyu tek yollamak istemez bence. Planlari zaten her ulkede devrim yapmak oldugu icin fırsat bu fırsat deyip wanoyada el atabilirler.

Herkese selam , yeni aranıza katıldım ama bazı tespitlerimi söyleme gereği duydum :)
1. Kaido BM den güçlü değil. (daha önce hayatını kurtardı BM ) ( Yada kadio defalarca yakalandı ve işkence gördü , bir türlü ölmediği doğrudur ama güçlü değildir en azından BM dan )
2. olarak luff hiç bir zaman kaidoyu yenemeyecek ( bu işi BM yapacak ) :) sonra luffy ile dost bile olabilir :)
Luffy vs king ( çok daha olası )
Kadio dan luffy nin veya başka eş değer birisinin BM den tek yemesi veya 2 vuruşta inmesi gayet olası .. Şanks , BM veya kaido şaka değiller.. :) Bknz. beyaz sakal Akainu ne 1 tane sağlam yapıştırdı adam dağıldı ..
Birde zoro ve sanji olaylarına gülmeden edemedim neden kıyaslanır onuda anlamadım. birisi kılıç ustası birisi ahçı :)
Kaido nun gökten indiği sahnede 1 e 1 hiç kaybetmediğinden bahsetmişti. Yani Kaido Big Mom dan güçlü bence. Daha Karasakal var. O da gelsinde Yonko savaşları başlasın

Wano nun arc sonunda kurtulması gerek bunun içinde Kaidonun bir şekilde yenilmesine kesin gözüyle bakıyorum. Nasıl yenileceğine gelirsek bigmom mu devirir luffy ve zoro mu devirir yoksa dışardan destek olarak shanks veya Dragon mu gelip devirir bilemem.

Shanks in gelme ihtimalini yüksek görüyorum ben. Sonuçta luffy nin 2 yonkou ya karşı durabilecegini düşünmez bence.

Dragon ve ekibide gelebilir. Sabo luffy nin bana ihtiyacı var deyip yola koyulMuştur ardından Dragon saboyu tek yollamak istemez bence. Planlari zaten her ulkede devrim yapmak oldugu icin fırsat bu fırsat deyip wanoyada el atabilirler.
Luffy e güvenip gelmezler. Shanks ile de güçlü bir korsan olunca karşıla ağının sinyali verilmişti. Shanks Luffy i kurtarmayacak

Fırsatçı Karasakalda gelsin sonra Shanks te luffy ye yardıma gelsin. Devrimcilerde sabo ve Dragon öncülüğünde gelsin. Ardından luffy nin hayran korsan tayfalarıda gelsin ortalık çorba olsun. Hatta yetmedi balık adam ordularıda jimbei öncülüğünde gelsin. Luffy ye destek icin Dev korsanlarıda gelsin. Minikler zaten burda. Wano mahkumlarıda eklendimi tam bir çorba olur

Şuraya yorum yapayim. Yonko Sagadayiz. 2 yonko için böyle denmez sanırım. Teach ve Shanks görünür. Ya Elbaf ya başka bir şey belki.

Teach vs WCI. Poneyi alır. Wanoya yola çıkar iken Shanks vs Teach görürüz belki. Ace vs Teach gibi arc arası 4 5 bölümlük güzel olurdu.

Shanks'in ve Teach'in de geldiği Wano olursa Elbaf ile yeni bir Sagaya giriş yapmış oluruz sanirim.

Şuraya yorum yapayim. Yonko Sagadayiz. 2 yonko için böyle denmez sanırım. Teach ve Shanks görünür. Ya Elbaf ya başka bir şey belki.

Teach vs WCI. Poneyi alır. Wanoya yola çıkar iken Shanks vs Teach görürüz belki. Ace vs Teach gibi arc arası 4 5 bölümlük güzel olurdu.

Shanks'in ve Teach'in de geldiği Wano olursa Elbaf ile yeni bir Sagaya giriş yapmış oluruz sanirim.
Kaidonun en büyük amacı her zaman tarihin en büyük savaşını çıkarmaktı. Böyle bir hayali olan adamın düşüşü basit olmayacaktır bence. Kim bilir belki herkes gelir sonra en büyük savaş wanoda olur.

Kataya göre kıyaslayınca güçsüz duruyor.Kata sabaha kadar döver queeni :)
Kata zaten Bm’nin en güçlü adamı bi zahmet queen’den güçlü olsun. Bak luffy’ye kaido’dan tek yedi ama kendisi katakuri ile kapıştı.

Dediğim gibi bölümde queen’in güçsüz olduğu değil, Bm’nin çok farklı bir seviyede olduğu belirtiliyor.

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 5)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık