Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 946: Queen, O-Lin'e Karşı

Bölüm Nasıldı?

• Kullanılan toplam oy
    182
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şimdi Katanın gördüğümüz kadarıyla g4le denk saldırı gücü, serideki en yüksek k haki, hız gibi özellikleri var. Queen hiç birşey gösteremedi çünkü ondan çok üst düzey birisi çıktı karşısına. Daha üstün birşey gösterene kadar bir sol kol neden sağ koldan üstün olsun saçma zaten. Yonkoların kendi arasında o kadar fark yok. Queenin kendiside boş değildir yalnız.
Eleman boş değil zaten ona katılıyorum.Direk ödül mantığıyla > Kata yapılamaz ama ondan bahsediyorum.Kata'ya yapılan altyapı King'e bile yapılmayabilir yani.

Ödüllerinin yüksek olması adalara saldırmaları yüzünden biri kıtlık öbürü veba belirli seviyelerin altındaki kişiler hasar veremiyorlar ondan dolayı.
Ben de öyle düşünüyorum zaten.Yıkımcılar çok aktifler tatlı komutanlarına göre.Bu gayet bariz bir şey.Kata"en son darbe yiyeli ne kadar oldu"diye hayıflanıyor,Cracker'ın suratı bile ödülünde gözükmüyor.Bunlar direk çok aktif olmadıklarına işaret benim için.

Herkese selam , yeni aranıza katıldım ama bazı tespitlerimi söyleme gereği duydum :)
1. Kaido BM den güçlü değil. (daha önce hayatını kurtardı BM ) ( Yada kadio defalarca yakalandı ve işkence gördü , bir türlü ölmediği doğrudur ama güçlü değildir en azından BM dan )
2. olarak luff hiç bir zaman kaidoyu yenemeyecek ( bu işi BM yapacak ) :) sonra luffy ile dost bile olabilir :)
Luffy vs king ( çok daha olası )
Kadio dan luffy nin veya başka eş değer birisinin BM den tek yemesi veya 2 vuruşta inmesi gayet olası .. Şanks , BM veya kaido şaka değiller.. :) Bknz. beyaz sakal Akainu ne 1 tane sağlam yapıştırdı adam dağıldı ..
Birde zoro ve sanji olaylarına gülmeden edemedim neden kıyaslanır onuda anlamadım. birisi kılıç ustası birisi ahçı :)

Sadece meyvesiz mi, adam kolsuz da. :fool:
Bilmem hatırlarmısınız ama starwars serisinde Darth vader vardır ve seçilmiş kişi olarak görünür. jedi yeteneği ile ilk maske taktığında odadaki her şeyi eğip bükmüş ve hatrı sayılır hasar vermiştir.

Gelelim Shansk'a oda kral hakisi ile beyaz sakalın gemisine çıkarken istemeyerekte olsa gemiye zarar vermiştir ( ki seride bu zararı haki ile veren tek insandır ) Kısacası Shanks = Darth vader ( en azından seri için :) )

Oda ne yaptı etti sonunda Luffy vs Big Mom ı karşı karşıya getirdi.Bununla yetinmeyip birde antrenman yaptırıyor :hhh: Big mom bundan sonra ya zehirlenip öldürülür yada kairoseki sayesinde hapse atılır .1 e 1 de onu yenecek kimse yok kanımca

Oda ne yaptı etti sonunda Luffy vs Big Mom ı karşı karşıya getirdi.Bununla yetinmeyip birde antrenman yaptırıyor :hhh: Big mom bundan sonra ya zehirlenip öldürülür yada kairoseki sayesinde hapse atılır .1 e 1 de onu yenecek kimse yok kanımca
Aslında oda karşı karşıya getirmedi , Sadece denk getirdi :) ve luffy'i kurtardı haricinde luffy topuk zaten BM Vs kaido bekliyorum ben :) başka türlü alamazlar zaten kaidoyu :)

Luffy'i bu duruma sokması boşa değildi. Muhtemelen Luffy karşılayacak ama BM tam gücünde savaşmıyor kanımca. Hafızasını kaybedince zayıflamıştır diye düşünüyorum. Luffy vuruslarını karşılasa bile orada yenilecek bir karakter değil. Bu gidişle tayfaya katılır Bm. Şaşırmam.

Luffy'i bu duruma sokması boşa değildi. Muhtemelen Luffy karşılayacak ama BM tam gücünde savaşmıyor kanımca. Hafızasını kaybedince zayıflamıştır diye düşünüyorum. Luffy vuruslarını karşılasa bile orada yenilecek bir karakter değil. Bu gidişle tayfaya katılır Bm. Şaşırmam.
Asıl hafızasını kaybettiği için gücünü kontrol edemediğinden olduğundan daha güçlü saldırıyor. Sadece Haki basmıyor ve bodozlama dalıyor tüm gücüyle.. Ama dev adasını yokettiğinde ki gibi güç salınımı var şuan onda ve saf güç.

Asıl hafızasını kaybettiği için gücünü kontrol edemediğinden olduğundan daha güçlü saldırıyor. Sadece Haki basmıyor ve bodozlama dalıyor tüm gücüyle.. Ama dev adasını yokettiğinde ki gibi güç salınımı var şuan onda ve saf güç.
Ben bu yorumu anlamadım kardeş. Haki basmadan nasıl daha güçlü oluyor bu kadın bunu anlamadım. Bodoslama tüm gücüyle daldığını nereden çıkarıyorsun bir şey mi kaçırdım ben ? Dev adasını yok ettiğindeki durumla alakası yok bence şuan ki durumun.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 4)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık