BM nin normal yumruğunu karşı ilk denemede ise yaramamasi lazım yav. Koca anamizi Lütfü için kurban etme Oda efendi! Şöyle yan çarların aksiyonlara da geçse idik güzel olurdu
Valla ben shanks delisiyim 1000 bölüm oldu hala bilgi alamadık gücü ile ilgili xD mario savaşında kaidoyu nasıl durdurdu ne yaptı nasıl gücü var çok merak ediyorum.Bunlar gözüktükçe Shanks reyizi merak ediyorum.
Tek kollu ezik büzük bir adam işte,torpille yonkou olmuş.Bunlar gözüktükçe Shanks reyizi merak ediyorum.
Çiftledi - üçlediTekledi ? Hangi evren, hangi zaman diliminde ?
Atmayın beni ocaktan.Ocak dışısın. O nicki yavaşça yere bırak.
Shanks makul olmuştur.Valla ben shanks delisiyim 1000 bölüm oldu hala bilgi alamadık gücü ile ilgili xD mario savaşında kaidoyu nasıl durdurdu ne yaptı nasıl gücü var çok merak ediyorum.
Bence fll haki
Doflamingo'ya tek atar.Tek kollu ezik büzük bir adam işte,torpille yonkou olmuş.
Dof Queen'e tek atar.Queen kement gibi sallandı. Sallanarak yenildi resmen. Kement bile yener Queen'i. Kement meyvesi yemiş biri lazım. Dof donunda sallar.
@Eric Cartman
Bölümün ismini gören de baya bildiğin kapışıyorlar sanır.Sayının adı "Oueen, Linlin'e karşı".
Ama "Queen, Linlin'in ayağının altında" daha uygun olmaz mıydı yahu?