Deniz kızlarını kaçırıp satmaya çalısmasina ithafen dedim.Hatırlayamadım. Sanji'nin Caribou'ya karşı nesi vardı. Nolmuştu.
Deniz kızlarını kaçırıp satmaya çalısmasina ithafen dedim.Hatırlayamadım. Sanji'nin Caribou'ya karşı nesi vardı. Nolmuştu.
Hafızasını kazandığı anda o mekanı atomlarına ayıracağını bildiğin için elbette seve seve dersin.Seve seve derim.
Resmen Sanji'nin kırmızı çizgisi. Affedilemez. Bye bye Caribou.Deniz kızlarını kaçırıp satmaya çalısmasina ithafen dedim.
Yok yav caribu ilk gosterildiğinde çıkarcı, yılışık bir saf kötü olarak gösterildi. Bu tarz karakterlerin sonradan aa aslinda iyiymiş olayı seriyi gerçekçilikten uzaklaştırıyor. Şahsen ben bu yüzden istemem tayfaya katilmasini. Gerçi tayfa da tam melek birliği oldu. Karakteri bozulmadan katılsa ne kadar itici de olsa kabullenebilirim. Eğlenceli de olabilir hatta fikir değiştirdim. GelsinGözlemlediğim kadarıyla Caribou'ya karşı genel bir çekememezlik var. Sanırım karakterin gerçekçi tasarımı karaketerin okuyucuya yakın hissettirmesine ve akabinde bunu inkar inkar için karaktere karşı cephe alınmasına neden oluyor.
Cariboo candır tayfaya katılıp gemiye binmesini merakla bekliyorum.Şu ana kadar Caribou kadar işe yarayan bir karakter olmadı, neyin derdindesiniz yine?
Belki de Luffy'den kaynaklıdır bu yorumlar. Adam kiminle karşılaşsa çoğu sonradan iyi oluyor veya öyle görünüyor. Adamın nasıl bir ruh gücü varsa kendine çekiyor herkesi. Böyle sonradan iyi olan veya iyi gibi görünen karakterleri gördükçe aklıma Mihawk'ın Luffy hakkındaki yorumları geliyor. Boşa söylenmedi o sözler.Yok yav caribu ilk gosterildiğinde çıkarcı, yılışık bir saf kötü olarak gösterildi. Bu tarz karakterlerin sonradan aa aslinda iyiymiş olayı seriyi gerçekçilikten uzaklaştırıyor. Şahsen ben bu yüzden istemem tayfaya katilmasini. Gerçi tayfa da tam melek birliği oldu. Karakteri bozulmadan katılsa ne kadar itici de olsa kabullenebilirim. Eğlenceli de olabilir hatta fikir değiştirdim. Gelsin