Luffy varken o 2 hergeleye söz düşmez. Adamın nelere kadir gücü var.Caribou tayfaya gelirse anti-tayfacı olurum büyük ihtimalle. Hele Zoro ve Sanji gelmesine izin verirse bu ikisinin garanti Hateri olurum.
Luffy varken o 2 hergeleye söz düşmez. Adamın nelere kadir gücü var.Caribou tayfaya gelirse anti-tayfacı olurum büyük ihtimalle. Hele Zoro ve Sanji gelmesine izin verirse bu ikisinin garanti Hateri olurum.
Sanji gerekirse bir posta daha döver Luffy'yi ama izin vermez.Caribou tayfaya gelirse anti-tayfacı olurum büyük ihtimalle. Hele Zoro ve Sanji gelmesine izin verirse bu ikisinin garanti Hateri olurum.
Luffy bir seyi ayırt edecek kadar gelismis bir insan değil. Usopp'un denilen salağın tayfaya ihanet etmesinde Zoro soz sahipligi yaptı. Sanji'de üstune eklenirse Luffy duşunmesi gerekir.Luffy varken o 2 hergeleye söz düşmez. Adamın nelere kadir gücü var.
Aynı tarihte başlamışız la. Hakikaten bayağı oldu ama bi bu kadar daha geçsin sıkıntı olmaz bana kalite düşmediği sürece yavaş olmasının pek bir önemi yok. Hayat uzun lan dönüp baktığımızda yıllarca bu kadar benimseyip takip ettiğimize değer bir seri görmek, hızlı bitirip sıçan ve söverek andığımız bir seri görmekten çok daha iyidir.Saka maka opu duzenli olarak izlemeye baslayali 9 sene oldu he.Olcez ha yakinda
Sanji izin verirse WCI sonrası kendisini çöp kutusuna atsın.Sanji gerekirse bir posta daha döver Luffy'yi ama izin vermez.
Jimbei'ye "seppuku yap" diyen adam, Caribou gibi birini tayfaya kabul edecek hea?
Caribou tayfaya ihanet etmedi ki Robin gibi. Crocodile altında kötü biri diye gozuken birine kapıları açan Luffy, Caribouya neden acmasin? artık Caribou da iyi biri, tıpkı Robin gibiLuffy bir seyi ayırt edecek kadar gelismis bir insan değil. Usopp'un denilen salağın tayfaya ihanet etmesinde Zoro soz sahipligi yaptı. Sanji'de üstune eklenirse Luffy duşunmesi gerekir.
Hatırlayamadım. Sanji'nin Caribou'ya karşı nesi vardı. Nolmuştu.Sanji izin verirse WCI sonrası kendisini çöp kutusuna atsın.
Caribou'nun bir insan olması bile hata. Ne güzel Pekoms'un tek yumruğuna gitmişti diye sevinmiştim ama görünce "geldi yine hasta" dedim :SCaribou tayfaya ihanet etmedi ki Robin gibi. Crocodile altında kötü biri diye gozuken birine kapıları açan Luffy, Caribouya neden acmasin? artık Caribou da iyi biri, tıpkı Robin gibi
E tamam işte, vermez. Mümkün değil.Sanji izin verirse WCI sonrası kendisini çöp kutusuna atsın.
Shirahoshi olayından bahsediyor sanırım.Hatırlayamadım. Sanji'nin Caribou'ya karşı nesi vardı. Nolmuştu.