Siz daha durun Fujitora gelecek oraya. Meteor atacak bu smilelara. Soylarını tüketecek.
Yonkou = 3 sağ kol mu 2 sağ kol mu?Ben kingi daha çok merak etmeye başladım cok fazla gozukmemesi ve zaten big mom korsanlarını batırması vesaire. King queen jack kyoshiro bunları devirmek çok zor olucak.Bence king wanoda kimseden tek yemiycek 3 kişiden biri
Harbiden.Döveceğini falan sanmıştır bide bu keko kesin bideKafası çalışmıyor ki bu heriflerin.
Xdrake de öyle yaptı. Öyle daha dayanıklılar herhalde dinazor olarak. Devasa kütleye ulaşıyor.O değil yarı zoan haline niye geçmedi Queen.Yonkoya dalmak için tam zoan haline de geçmezsin hani
Öylede yarı zoan hallerinde çok daha hızlı,çevik falan oluyor bu zoanlar.Bildiğin kendisini yavaşlattı şu hareketle Queen.Xdrake de öyle yaptı. Öyle daha dayanıklılar herhalde dinazor olarak. Devasa kütleye ulaşıyor.
Sanmış zaten. Vermem yemegimi diyor. Böyle tek vurmayacan. Sabaha kadar lap lap geciricen. Hani diyor Luffye sen kimsin velet. Kid ve Luffy icin diyor.Harbiden.Döveceğini falan sanmıştır bide bu keko kesin bide
Bir yarışda ikinciyi geçersen ikinci olursun. Mugiwara sağ kol olan katakuriyi yendi ve sağ kol diyebiliriz ancak en güçlü sağ kol demiyorum. Ayrıca demek istediğini tam anlamadım ya da sen benim demek istediğimi yanlış anladınYonkou = 3 sağ kol mu 2 sağ kol mu?
Eğer Luffy'i sag kol seviyesi goruyorsan su saydiklarin bile tek yiyecektir Yonkou'lardan.
Luffy yolunu deneyimleye deneyimleye buluyor. En başta yumruk atar ve sonucu görürdü. Durum kaçınılmaz ise mecbur sonuna kadar giderdi. Tayfada gazını verir bunun Luffy'e. Ama her halükarda Luffy'nin karsılasabilecegi en zor durum bu olurdu herhalde.Hawkins aynısını Luffy’e yapsa Luffy sence ne yapardı ve nasıl yenmeyi düşünürdü ?
Katakuriyi yenemedi. İlk luffy düştü. Katakuri luffye baktıktan sonra kendini bırakıyor. Dövüş orada bitti. Siz neden dövüşü luffy uyandıktan sonra bitiriyorsunuz anlamadım. İlk düşen yenilir. Son uyanan değilBir yarışda ikinciyi geçersen ikinci olursun. Mugiwara sağ kol olan katakuriyi yendi ve sağ kol diyebiliriz ancak en güçlü sağ kol demiyorum. Ayrıca demek istediğini tam anlamadım ya da sen benim demek istediğimi yanlış anladın
Sadece 4'unu kapsadigini sandim. Tamam sadece King'i dusunelim.Bir yarışda ikinciyi geçersen ikinci olursun. Mugiwara sağ kol olan katakuriyi yendi ve sağ kol diyebiliriz ancak en güçlü sağ kol demiyorum. Ayrıca demek istediğini tam anlamadım ya da sen benim demek istediğimi yanlış anladın