Hawkins aynısını Luffy’e yapsa Luffy sence ne yapardı ve nasıl yenmeyi düşünürdü ?Hawkins ve Apoo serefsizlerinin ittifak kurduğu Killer'a olanlardan hiç haberi yok mu? Varsa bunlara ne müstahaktır?
Olmuyor. Luffy evlattır ama nakama ile ittifak ayrı şeyler. Adam akıllı ve soğuk kanlı davranıyor. Kimseye yaltaklanmadan kendi hayatının ve işinin derdinde.Kid ile ittifakken satıp onu kurtarma eylemine girişmeyen ve bu konuda umut olabilecek insanların önünde durup onları engellemeye çalışan ve bunu yaparken en hassas yerlerinden vuran biri. Kaypak olmuyor mu?
+1 diğer ikisi de kaido ve bigmom.Ben kingi daha çok merak etmeye başladım cok fazla gozukmemesi ve zaten big mom korsanlarını batırması vesaire. King queen jack kyoshiro bunları devirmek çok zor olucak.Bence king wanoda kimseden tek yemiycek 3 kişiden biri
İkisinin dövüşeceğine ihtimal vermiyorum. Queen yerinden kalkıp bir kaç küçük hareketle canını kurtarabilirse iyidir.Tek yumrukla komaya girecekse işimiz var. İkisi dövüşecek, Udon yıkılacak. Yıkıntıların altında kalan Bm'nin kafası yerine gelecek. Bizimkiler orası yıkılmadan kaçacak. Queen de kaçsa iyi olur.
Kötek. Birini Kid ötekini Killer halletmeli.Hawkins ve Apoo serefsizlerinin ittifak kurduğu Killer'a olanlardan hiç haberi yok mu? Varsa bunlara ne müstahaktır?
Kaypak=dönek, sözünden dönen kimse. İttifak bir sözdür. Kaido karşısında satan Shanks'in de karşısında satar.Olmuyor. Luffy evlattır ama nakama ile ittifak ayrı şeyler. Adam akıllı ve soğuk kanlı davranıyor. Kimseye yaltaklanmadan kendi hayatının ve işinin derdinde.
Kafası çalışmıyor ki bu heriflerin.O değil yarı zoan haline niye geçmedi Queen.Yonkoya dalmak için tam zoan haline de geçmezsin hani